Λένα Αλκαίου Live - Συνομιλώντας με τις φίλες μου

Αρχείο Παίχτηκε από 26/01/2018 έως 23/02/2018
στο Ίχνος – Χώρος Πολιτισμού
Διάρκεια: 150'
Κείμενο: Δημήτρης Μαλισσόβας
Σκηνοθέτης: Δημήτρης Μαλισσόβας
Ερμηνεύουν: Λένα Αλκαίου
Παίζουν μουσική: Πιάνο: Ανδρέας Βουδούρης

Περιγραφή

Το ΙΧΝΟΣ παρουσιάζει την αγαπημένη ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου στη μουσική παράσταση «ΣΥΝΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ» από την  Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:30 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Περισσότερα

Η Λένα Αλκαίου τραγουδάει εκείνες που την σημάδεψαν, τη δίδαξαν και την έκαναν να ασχοληθεί με αυτό, που πάντα αγαπούσε... το τραγούδι. Ένας μουσικός διάλογος με 5 μεγάλες τραγουδίστριες, που φεύγοντας, άφησαν πίσω τους ένα τεράστιο έργο και ένα μεγάλο κενό. Επίλογος, ο διάλογος με τον ίδιο της τον εαυτό. Περισσότερο σαν γνώση και λιγότερο σαν αυτοκριτική.

Μια φανταστική συνομιλία με 5 φίλες που έφυγαν, αλλά δεν χάθηκαν στον χρόνο. Φίλες αληθινές. Δικές μου, αλλά και όλου του κόσμου. Φίλες που μας άγγιξαν, μας πόνεσαν, μας τραγούδησαν. Φίλες που μοιραστήκαμε τις χαρές μας και τις λύπες μας. Φίλες που άκουσαν τα μυστικά μας τα ανομολόγητα. Ήταν πάντα δίπλα μας και δεν μας πρόδωσαν ποτέ.

Μια φανταστική συνομιλία με 5 μεγάλες τραγουδίστριες.Τη Σοφία Βέμπο, τη Μάγια Μελάγια, τη Πόλυ Πάνου, τη Βίκυ Μοχολιού και τη Τζέννη Βάνου. 

Γιατί, σε μια αληθινή φιλία δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά. Αρκεί μονάχα ένα χαμόγελο κι ένα τραγούδι...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Κώστας Ζέκος
Παραγωγή: Αθηνά Τσαμαδού