270

Τα τραγούδια των άλλων

από 01/12 έως 20/04
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης
Τραγουδούν: Διονύσης Σαββόπουλος
Παίζουν μουσική: Εύη Μάζη(φλάουτο/φωνή), Γιώτης Κιουρτσόγλου(μπάσο), Βασίλης Χατζηνικολάου(πλήκτρα/ακορντεόν), Καλλίστρατος Δρακόπουλος(ντραμς), Βαγγέλης Καρίπης(κρουστά), Δημήτρης Λάππας(κιθάρες/μπουζούκι),  Βαγγέλης Τούντας(Βιολί)

Περιγραφή

Σάββατο 9 Μαρτίου

Το Σάββατο πριν την τελευταία Κυριακή των Αποκρεών, ο Διονύσης Σαββόπουλος καλεί τη Λένα Κιτσοπούλου, τον Άγγελο Παπαδημητρίου και τον Νίκο Φραγκίστα για να παίξουν και να τραγουδήσουν μαζί του.

Ένα πρόγραμμα με επιλογές του Διονύση Σαββόπουλου που αποτελείται κυρίως από τραγούδια άλλων δημιουργών όπως π.χ. Το τρεχαντήρι του Αττίκ, το 5 μάγκες στον Περαία του Γιοβάν Τσαούς ή Ο Κεμάλ του Χατζιδάκι. Λαϊκά, έντεχνα και άλλα πιο απλά και ελαφρά τραγούδια όπως π.χ. Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά της Βέμπο ή το Φίλα με ακόμα του Μαραβέγια. Όπως κάθε Σάββατο ο Διονύσης Σαββόπουλος με «Τα τραγούδια των άλλων» μας μαγεύει με τις ιστορίες των τραγουδιών που αγάπησε στο καινούριο του στέκι, το Άλσος, αλλά το Σάββατο 9 Μαρτίου θα έχει και εκλεκτή παρέα επί σκηνής! Σας περιμένουμε!

Περισσότερα

Λαϊκά, έντεχνα και άλλα πιο απλά και ελαφρά τραγούδια όπως π.χ. Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά της Βέμπο ή το Φίλα με ακόμα του Μαραβέγια. Κάθε Σάββατο με «Τα τραγούδια των άλλων»  ο Διονύσης Σαββόπουλος μας μαγεύει με τις ιστορίες των τραγουδιών  που αγάπησε στο καινούριο του στέκι: στο  καινούριο του Άλσος.

 

Ηχος: Γιάννης Τούντας, Κώστας Βάμβουκας
Εικαστική επιμέλεια χώρου: Μανώλης Παντελιδάκης, Ρωμανός Σαββόπουλος
Εικαστικό αφίσας: Αλέξης Κυριτσόπουλος
Γραφίστας: Αντώνης ΓλυκόςΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: WELL ART LIVEΕυχαριστούμε τον Ηλία Μαροσούλη και τον ΄Αγγελο Κοταρίδη για την επιχειρηματική τους υποστήριξη.

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Το άλσος

από 01/12 έως 20/04
Ευελπίδων 4, Κυψέλη-Πεδίον του Άρεως

Εισιτήρια: Α ΣΕΙΡΑ: 40€ / A ΖΩΝΗ: 33€ / Β ZΩΝΗ: 27€ / ΟΡΘΙΟΙ: 15€ M.Π.
ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ: 20€ Μ.Π. / ΠΙΣΩ ΕΞΩΣΤΗΣ (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ): 20€ Μ.Π. 

Σημείωση: Οι τιμές αφορούν εισιτήριο εισόδου και δεν περιλαμβάνουν ποτό. Ποτό συμπεριλαμβάνεται μόνο στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες αναγράφεται Μ.Π.
Πληροφορίες:
Προπώληση: www.ticketservices.gr & tickets.public.gr
https://www.ticketservices.gr/event/to-alsos-ta-tragoudia-ton-allon/
σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
τηλεφωνικά: 2107234567

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ 21:00
Κ