Το Λαχείο

Αρχείο Παίχτηκε από 18/11/2019 έως
στο Παραμυθίας
Συγγραφέας: Γιώργος Σ. Πολίτης
Σκηνοθέτης: Σπύρος Σπαντίδας
Σκηνογραφία: Ελένη Μιχελή
Κοστούμια: Ελένη Μιχελή
Φωτισμοί: Δημήτρης Παραδείσης
Ερμηνεύουν: Δημήτρης Παραδείσης, Σάρα Τερζή, Ηλέκτρα Σταματάτος

Περιγραφή

Η AnasaArt παρουσιάζει το Ψυχολογικό Θρίλερ του Γιώργου Σ. Πολίτη «Το Λαχείο», σε σκηνοθεσία Σπύρου Σπαντίδα, στο Θέατρο Παραμυθίας.

Περισσότερα

Περίληψη

 Ο καταπιεσμένος ψυχολογικά, Αντώνης, εισχωρεί με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο στα βάθη της ψυχής του προσπαθώντας να αποφύγει την πραγματικότητα στην οποία καλείται να εξακολουθήσει να ζει.

Κερδίζοντας τον πρώτο λαχνό ενός λαχείου ανασταίνεται, όταν όμως πάει να το εξαργυρώσει τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη!

Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη .... είναι αδύνατον να προβλεφθούν από τους θεατές.

 

Λίγα λόγια για το έργο από τον συγγραφέα:

 Στο έργο επιχειρείται να παρουσιαστεί με τρόπο σαφή, άμεσο, η διάθεση του ατόμου να αποφύγει τόσο τη διαρκή επίκριση της συντρόφου του εφευρίσκοντας μία δική του πραγματικότητα, όσο και η χειραγώγηση του μέσω της ματαίωσης των επιθυμιών του.

Ο ισχυρός χαρακτήρας της γυναίκας με την οποία συμβιώνει, ενοχοποιεί την κάθε του επιθυμία κι ακόμα και την κάθε του πράξη με αποτέλεσμα την απόλυτη καταστρατήγηση της αυτονομίας του.

Στον επίλογο όλων αυτών, αποπειράται με τρόπο απλό, κατανοητό, παράλληλα με την εξέλιξη της υπόθεσης, μια εις βάθος αναζήτηση των αιτιών που σαρκώνονται από τη συγκεκριμένη –για προφανείς λόγους- επιβολή, τού ενός συντρόφου προς τον άλλον.

Αφίσες/video/προώθηση/social media: Κώστας Πατούρας

Φωτογραφίες