693

Το σεξ αρχίζει στα 40

Αρχείο Παίχτηκε από 03/05/2019 έως 12/05/2019
στο Άρατος (Θεσσαλονίκη)
Συγγραφέας: Βασίλης Τσικάρας
Σκηνοθέτης: Βασίλης Τσικάρας
Σκηνογραφία: Δημήτρης Αρζουμανίδης
Κοστούμια: Μαρία Βλάχου
Φωτισμοί: Δημήτρης Προύσαλης, Χρ. Σκαρλατοπούλου
Ερμηνεύουν: Σοφία Αϊβάζογλου, Μαρία Βλάχου, Σταύρος Δουκουζγιάννης, Στέργιος Κωνσταντζίκης, Κωνσταντίνα Μυλωνά, Μαρία Προδρόμου, Κική Σπύρου και ο Βασίλης Τσικάρας

Περιγραφή

«Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40» είναι η νέα κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα που κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Άρατος την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 21.30. Έρχεται μάλιστα, λίγους μήνες μετά το βραβευμένο «Sorry λάθος κρεβάτι» (καλύτερο θεατρικό κείμενο 2017 – 2018), που απόλαυσε το κοινό για 2 θεατρικές περιόδους.

Περισσότερα

Λίγα λόγια για το έργο: Λίγο πριν τα 41 γενέθλιά της, η Λόρα αποφασίζει να χωρίσει. Αιτία, η ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά και ο άντρας της ο Τζακ, που πέρα από τη δουλειά δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα. Η αιφνίδια απόφασή της θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Τζακ θα αισθανθεί προδομένος και αδικημένος, οι γείτονες θα έρθουν σε δύσκολη θέση, ενώ η άνοια του πατέρα του Τζακ, που ζει μαζί τους, θα επιδεινωθεί. Ξαφνικά θα εισβάλει στη ζωή τους μια barwoman και τότε θα ξεκινήσει ο κύκλος των αποκαλύψεων και των μεγάλων αποφάσεων. West Ham ήArsenal; «Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40», αλλά… για ποιον τελικά;

Ήχοι: Δημήτρης Προύσαλης, Χρ. Σκαρλατοπούλου
Αφίσα: Νίκος Γκάρας
Trailer: Γιώργος Σουμελίδης
Φωτογράφιση: Στρατής Λαγόπουλος
Δημόσιες Σχέσεις - δημοσιότητα: Δέσποινα Αυγερίδου
Επικοινωνία: Έρη Χριστοφορίδου, Γρηγόρης Γρηγοράς
Marketing: Κατερίνα Ευαγγελοπούλου 

Θεατρική ομάδα Άρατος: Η θεατρική ομάδα Άρατος δημιουργήθηκε το 2011 κι έχει επικεφαλής τον σκηνοθέτη – συγγραφέα και ηθοποιό Βασίλη Τσικάρα. Θεωρείται μία από τις πιο ενεργές ομάδες της Θεσσαλονίκης, εδρεύει στο Θέατρο Άρατος και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει διαρκώς νέες παραγωγές.

Βασίλης Τσικάρας: Ο Βασίλης Τσικάρας είναι γνωστός για τις κωμωδίες του. Τον γνωρίσαμε μέσα από τα θεατρικά του έργα: «Sorry λάθος κρεβάτι», «Spaghetti αλά Γαλλικά», «Ψάρι στα χείλη», «Σουτζούκ Λουκούμ», «Κωδικός Σπασίμπα Ντα», «Άδεια πιάτα», «Έχω θέμα», «Μια σφαίρα για την Τζέην», «Madmix» (τριλογία) κι από τις κινηματογραφικές του ταινίες «Έξοδος 1826» και «Πολιορκία». Συνολικά έχει βραβευτεί 16 φορές για το έργο του, σε θέατρο και κινηματογράφο.

Φωτογραφίες

Βίντεο

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Kαλημέρα είχα κερδίσει 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Το σεξ αρχίζει στα 40" την Κυριακή 07/04/2019 και ώρα 21:30 στο Θέατρο Άρατος (Θεσσαλονίκη) και παρόλο που έκλεισα τις θέσεις μια μέρα πριν όταν πήγα στο θέατρο στις 21:15 δεν υπήρχαν θεσεις αλλά μου ειπαν ότι θα μου τηλεφωνήσουν να δω την παρασταση μιαν άλλη βραδιά , περιμένω τηλεφώνημα τους για την παράσταση και να κρίνω το έργο. Ευχαριστώ.