273

Τύχην Εύχεσθαι

Αρχείο Παίχτηκε από 03/12/2019 έως 12/12/2019
στο Αθηναΐς
Διασκευή: Μαρία Κατσιώνη
Σκηνοθέτης: Μαρία Κατσιώνη
Σκηνογραφία: Μαρία Παγώνη
Κοστούμια: Δέσποινα Χειμώνα - Frame Up Wardrobe
Χορογραφία: Γεωργία Καραμέρου
Κίνηση: Γεωργία Καραμέρου
Ερμηνεύουν: (Αλφαβητικά) Iωάννα Αριδά, Μαρία Βλησσίδη, Φίλιππος Θανόπουλος, Ευστράτιος Κασώλης, Κωνσταντίνα Κοταβέ, Κωνσταντίνος Κοτσώρης, Ελισσάβετ Παπαδοπούλου, Σοφία Παπαδοπούλου, Αγγελική Παυλή, Αικατερίνη Πολάτου, Ευάγγελος Πολυμερόπουλος

Περιγραφή

Η θεατρική ομάδα του Regency Casino Mont Parnes παρουσιάζει την μουσικοθεατρική παράσταση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τίτλο Τύχην Εύχεσθαι, σε σκηνοθεσία και κείμενο της βραβευμένης σκηνοθέτιδος - ηθοποιού Μαρίας Κατσιώνη. Τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν στην εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού ΕLIZA, για την προστασία βρεφών και παιδιών που κινδυνεύουν από κακοποίηση η παραμέληση σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα

Μουσικοθεατρική παράσταση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα που τα έσοδα της θα διατεθούν στην εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού ΕLIZA.

H παράσταση είναι εμπνευσμένη από τον ελληνικό κινηματογράφο, της οποίας βασικός άξονας είναι η τύχη και το πώς οι ήρωες επηρεάζονται από εκείνη.

Η παράσταση παρουσιάζεται στη Θεατρική Σκηνή Αθηναΐς, με τη σκηνοθέτιδα Μαρία Kατσιώνη να μας ταξιδεύει στα 60’s, με τρόπο ιδιότυπο και ευρηματικό.

Πρόκειται για μία σπονδυλωτή μουσικοθεατρική κωμωδία, με ιστορίες εμπνευσμένες από ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, στις οποίες η τύχη «έπαιζε» πρωταγωνιστικό ρόλο. Έργα σε όλους μας γνωστά και αγαπημένα όπως: η «Xαρτοπαίχτρα», το «Ξύπνα Βασίλη», η «Τρίτη και 13» & η «Κάλπικη λίρα» θα ζωντανέψουν μπροστά σας, στην Αθηναϊκή σκηνή.

Η παράσταση απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά.

Ο χορός, η μουσική και το video projection είναι τα μέσα εκείνα, που θα μας γυρίσουν στην εποχή του vintage, στην εποχή των 60ς.

Οι ήρωες εύχονται και αναζητούν την τύχη τους στην τράπουλα, στα λαχεία αλλά και σε μία κάλπικη λίρα. Σκιαγραφούνται ως εμμονικοί, προληπτικοί και καταφέρνουν να οδηγούνται σε καταστάσεις απίθανες. Ρόλο-κλειδί σε κάθε ιστορία φαίνεται να παίζουν οι υπηρέτριες! Περισσότερα όμως θα αποκαλυφθούν επί σκηνής... 

Make-up Artist: IEK AKMH
Hair styling: Κωνσταντίνα Μούρτου
Kατασκευή σκηνικών: Βασίλης Φωτόπουλος
Bοηθός Eνδυματολόγου: Μαρία Αρτέμη
Video Teaser: Ross Hill
Τεχνική Υποστήριξη: Χάρης Παπαδόπουλος

Φωτογραφίες

Βίντεο