Πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της παράστασης του Μίκη Θεοδωράκη «ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ»

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της παράστασης του Μίκη Θεοδωράκη «ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» σε σύνθεση έργου – σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.

Ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, η Προέδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, η κ. Μαργαρίτα Θεοδωράκη, οι κυρίες Μάρω και Ασπασία Άννα Θεοδωράκη,  οι κ.κ. Γιώργος Λιάνης, Γιώργος Νταλάρας, Μαρία και Λένα Ψαθά , Κάρμεν Ρουγγέρη, Ηρώ Μανέ και πολλοί ακόμη άνθρωποι της τέχνης και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης, καταχειροκρότησαν την παράσταση στην κατάμεστη Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη.

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης, οι συντελεστές της παράστασης, οι θεατές και οι καλεσμένοι εμφανώς συγκινημένοι και ενθουσιασμένοι, όρθιοι,  απέτιναν φόρο σεβασμού στον δημιουργό της Όμορφης Πόλης κ. Μίκη Θεοδωράκη.

Μέρος των εσόδων της πρεμιέρας θα δοθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ