Πρόγραμμα παραστάσεων για τη σεζόν 2017-2018 στο θέατρο ΕΝ-Α

«Σιμιγδαλένιος»  | «Πέερ Γκυντ»  |  «Κάποτε ένας πυροβολισμός…»

Ο ενήλικος «Σιμιγδαλένιος» του Αλέξανδρου Αδαμόπουλου, ο «Πέερ Γκυντ» του Ερρίκου Ίψεν και το «Κάποτε ένας πυροβολισμός…» του Γιάννη Παπάζογλου, ψυχολογικό θρίλερ που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο θέατρο, είναι οι τρεις παραγωγές που θα παρουσιάσει -σε σκηνοθεσία Ελπίδας Αμίτση- τη νέα θεατρική σεζόν 2017-2018 η Ομάδα ΕΝ-Α, που ήδη από την περασμένη σεζόν στεγάζεται στον δικό της χώρο, το Θέατρο Ε-ΝΑ (Σουρή και Μαλαγαρδή 95, Κορυδαλλός, τηλ: 6987-154.814).

 

Ειδικότερα:

Ο ενήλικος «Σιμιγδαλένιος», το κλασικό έργο του Αλέξανδρου Αδαμόπουλου, μια συναρπαστική αλληγορία για την αγάπη, θα συνεχίσει για β’ χρονιά επιτυχίας.  Η παράσταση, που απευθύνεται σε ενήλικο κοινό, θα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου 2017 και θα παίζεται κάθε Παρασκευή & Σάββατο.

 Το σπουδαίο έργο του Ερρίκου Ίψεν «Πέερ Γκυντ», έργο γραμμένο το 1867 με κεντρικό ήρωα τον ονειροπόλο και ιδεαλιστή Πέερ Γκυντ, θα είναι η νέα παραγωγή του θεάτρου Ε-ΝΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παράσταση θα παίζεται ζωντανά η μουσική του Νορβηγού συνθέτη και πιανίστα Edvard Grieg, που υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Σκανδιναβούς συνθέτες της γενιάς του. Το έργο θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο 2017 και θα παίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή (με τον ‘Σιμιγδαλένιο’ να παίζεται παράλληλα κάθε Παρασκευή).

Τον Απρίλιο 2018 θα ακολουθήσει η παρουσίαση για πρώτη φορά στη σκηνή του θεατρικού έργου του Γιάννη Παπάζογλου «Κάποτε ένας πυροβολισμός…», που θα παίζεται έως τέλος Μαΐου κάθε Παρασκευή και Σάββατο (με τον ‘Πέερ Γκυντ’ να παίζεται παράλληλα κάθε Κυριακή).

Οι παραστάσεις συμμετέχουν στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις των ΕΝΕΛΠΑ και τελούν υπό την αιγίδα της UNESCO-WORLD PHILOSOPHICAL FORUM.

Χορηγός: Ωδείο ΕΝΤΕΧΝΟΝ
Παραγωγή: Ομάδα ΕΝ-Α

ΧΩΡΟΣ: Θέατρο ΕΝ-Α
Σουρή και Μαλαγαρδή 95, Κορυδαλλός. Τηλ: 6987-154.814
Χάρτης: https://goo.gl/maps/Rem7BupjnV32
https://www.facebook.com/Ena.Group.Theatre/

 

Προηγούμενο άρθροΝέο Θεατρικό εργαστήρι από την Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή
Επόμενο άρθρο"Έφυγε" ο Πέτρος Αλαντζάς