Προγραμματισμός παραστάσεων για το Σύγχρονο θέατρο για την θεατρική σεζόν 2015-2016

Το  ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ μπαίνει στην τρίτη περίοδο της λειτουργίας του με μια επανάληψη, μια καινούργια παραγωγή και μια συμπαραγωγή αλλά και δυο τιμητικές συμμετοχές σε Φεστιβάλ.

 

Α) Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ του ΠΑΥΛΟΥ ΜΑΤΕΣΙ

Β) ΠΕΕΡ ΓΚΥΝΤ του ΕΡΡΙΚΟΥ ΙΨΕΝ

Γ) ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ από Μύθους και  την Παράδοση.

 

Από τις 23 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 9:15 και Κυριακή στις 18:00.

Επαναλαμβάνεται η περσινή παραγωγή Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ του ΠΑΥΛΟΥ  ΜΑΤΕΣΙ σε θεατρική μεταφορά και Σκηνοθεσία του Σ. ΤΣΑΚΙΡΗ με τη ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΤΟΥΠΗ στο ρόλο της Ραραού. Σκηνικά ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΗ, Φωτισμοί ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ.

Στις 28 Νοεμβρίου  κάνει πρεμιέρα η καινούργια παραγωγή του Σ.Θ., που είναι το κλασικό αριστούργημα του ΕΡΙΚΟΥ ΙΨΕΝ: ΠΕΕΡ ΓΚΥΝΤ σε νέα Απόδοση, Διασκευή και Σκηνοθεσία του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ. Σκηνικά: ΑΡΙΑΔΝΗ ΒΟΖΑΝΗ, Κοστούμια: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΥΡΜΑ. Θα παρουσιάζεται σε εναλλασσόμενο  πρόγραμμα με την περσινή μεγάλη επιτυχία του θεάτρου μας «Η Μητέρα του Σκύλου». 

Στις 10 Δεκεμβρίου κάνει έναρξη μια καινούργια παράσταση που είναι συμπαραγωγή του Σ. Θ. με την ομάδα ΕΥΤΟΠΙΑ. Είναι μια σύνθεση πάνω στο λαϊκό Μύθο για ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ σε Σκηνοθεσία της ΙΡΙΔΑΣ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Σκηνικά ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, Μουσική ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙΔΗΣ και θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο απόγευμα στις 6. 30 και  Κυριακή στις 9+15.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ:

Το Σ.Θ. συμμετέχει στα φετινά ΔΗΜΗΤΡΙΑ και παρουσιάζει τη ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ στις 16, 17, 18 Οκτωβρίου στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, έχει προσκληθεί από το Ιταλικό FONDAZIONE TEATRO DUE της ΠΑΡΜΑΣ στη συνάντηση Ευρωπαϊκών Θεάτρων που διοργανώνει για φέτος και θα παρουσιάσει στις 4 Νοεμβρίου τη ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ. Είναι η πρώτη παράσταση από μια σειρά Ευρωπαϊκών παρουσιάσεων του ίδιου έργου που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2016.

Την ομάδα του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ για το 2015- 2016 απαρτίζουν οι ηθοποιοί:

ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΤΟΥΠΗ, ΒΑΝΑ ΠΑΡΘΕΝΙΑΔΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΛΕΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ,  ΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ,  ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΡΙΕΖΗ, ΜΑΡΙΛΙΤΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ,  ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,  ΕΦΗ ΡΕΥΜΑΤΑ,  ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΡΟΖΑΚΗ.   Και οι:   ΧΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,  ΕΒΕΛΙΝΑ ΑΡΑΠΙΔΗ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ,  ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΟΚΚΟΣ,  ΙΡΙΣ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ
Ευμολπίδων 45
Τηλέφωνα επικοινωνίας  6930902022 και  210 3464380