Πρόσκληση για Life drawing της παράστασης "Χορεύοντας στην ομίχλη"

Η Ομάδα Γέφυρα καλεί φοιτητές και αποφοίτους της Σχολής Καλών Τεχνών να σκιτσάρουν ζωντανά στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα παρακολουθώντας την παράσταση «Χορεύοντας στην ομίχλη» της Amanda Whittington.

Το έργο βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Ruth Ellis, της τελευταίας γυναίκας που απαγχονίστηκε στη Βρετανία με την ποινή της θανατικής καταδίκης για την εν ψυχρώ δολοφονία του εραστή της.

Στη σκιά του μεταπολεμικού Λονδίνου της δεκαετίας του ’50 μέσα από τους ατμοσφαιρικούς ήχους της τζαζ και των μπλουζ ξετυλίγεται μια ιστορία αγάπης και πάθους που συγκλονίζει την κοινωνία της εποχής. Παρακολουθούμε στιγμιότυπα από τη ζωή μιας γυναίκας που ονειρευόταν τη λάμψη μιας κινηματογραφικής star αλλά η δόξα ήρθε στη ζωή της με έναν τρόπο που ποτέ δε φανταζόταν.

Πώς μια ερωτική ιστορία καταλήγει σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα;

Ποιος είναι τελικά ο ένοχος σε ένα έγκλημα πάθους;

Οι καλλιτέχνες μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση κρατώντας «σημειώσεις» με μολύβι ή κάρβουνο.

Το life drawing θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα» Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια.

Τα έργα των καλλιτεχνών, που επιθυμούν, θα εκτίθονται στο χώρο του θεάτρου καθόλη τη διάρκεια των παραστάσεων και θα διατίθονται προς πώληση.

Μέρος των εσόδων θα δωρηθεί στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στα τηλέφωνα:

6941407597 (Ελένη Δαφνή), 693738530 (Μάνθος Καλαντζής)

 

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ

 

Θέατρο Αγγέλων Βήμα
ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ-ΔΥΣΗΣ
Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια
Τηλ.:210-5242211 κ΄-213
Fax: 210-5242212