Σεμινάριο "Drama Talk" | Στο μυαλό μιας θεατρικής παράστασης

 Theatre

DRAMA TALK στο FÅRÖ:

ΣΤΟ "ΜΥΑΛΟ" ΜΙΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

 

Πόσες διαφορετικές αναγνώσεις αντέχει ένα θεατρικό έργο; Πώς μπορούμε να προσεγγίσουμε τους κώδικες μίας παράστασης; Πώς μπορούμε να τη «διαβάσουμε»;

Μετά από έναν επιτυχημένο πρώτο κύκλο, συνεχίζουμε τις συναντήσεις της ομάδας Drama Talk με συντονίστρια τη δραματολόγο και κριτικό θεάτρου Λουίζα Αρκουμανέα σε συνεργασία με το χώρο σεμιναρίων FÅRÖ.

H ομάδα του Drama Talk συναντιέται κάθε Δευτέρα 19:00– 21:00, με στόχο την ανάλυση ενός θεατρικού έργου και την πρακολούθηση της αντίστοιχης παράστασης σε όποιο αθηναϊκό θέατρο τη φιλοξενεί (με μειωμένη τιμή εισιτηρίου). Στη συνέχεια, η εμπειρία συζητιέται με στόχο πάντα την κατανόηση των αισθητικών/κοινωνικών/φιλοσοφικών διαστάσεων των κειμένων και των παραστάσεων, καθώς και τη διεύρυνση της ερμηνευτικής οπτικής του θεατή.

LouizaArkoumanea

Το Drama Talk απευθύνεται σε όσους αγαπούν το θέατρο. Στόχος του είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τη γλώσσα και τους συγγραφείς του θεάτρου και η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης μέσα από τον διάλογο, την παρατήρηση, τη μελέτη αποσπασμάτων και τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού.

Κάθε Δευτέρα: 19:00 – 21.00

Ημερομηνία έναρξης β’ κύκλου: Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Για τα νέα μέλη του Drama Talk, η πρώτη συνάντηση στις 6 Φεβρουαρίου μπορεί να είναι δοκιμαστική χωρίς υποχρέωση εγγραφής.

Διάρκεια σεμιναρίου: 8 δίωρες συναντήσεις (με δυνατότητα παράτασης)

Τιμή σεμιναρίου: 160€ (+ΦΠΑ)

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Η κράτηση θέσης εξασφαλίζεται με κατάθεση προκαταβολής.

Facebook event: Βρείτε το εδώ > https://goo.gl/K09jQl

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις:

Έβρου 14, 11527

Τηλ. επικοινωνίας 210 7717544

[email protected]

www.faro.gr

To FÅRÖ Creative Learning είναι ένας νέος χώρος πολιτισμού, σεμιναρίων και δημιουργικής απασχόλησης για ενήλικες και παιδιά στην περιοχή της πλατείας Μαβίλη.