Σεμινάριο "Drama Talk" | Στο μυαλό μιας θεατρικής παράστασης

 Theatre

DRAMA TALK στο FÅRÖ:

ΣΤΟ "ΜΥΑΛΟ" ΜΙΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

 

Πόσες διαφορετικές αναγνώσεις αντέχει ένα θεατρικό έργο; Πώς μπορούμε να προσεγγίσουμε τους κώδικες μίας παράστασης; Πώς μπορούμε να τη «διαβάσουμε»;

Μετά από έναν επιτυχημένο πρώτο κύκλο, συνεχίζουμε τις συναντήσεις της ομάδας Drama Talk με συντονίστρια τη δραματολόγο και κριτικό θεάτρου Λουίζα Αρκουμανέα σε συνεργασία με το χώρο σεμιναρίων FÅRÖ.

H ομάδα του Drama Talk συναντιέται κάθε Δευτέρα 19:00– 21:00, με στόχο την ανάλυση ενός θεατρικού έργου και την πρακολούθηση της αντίστοιχης παράστασης σε όποιο αθηναϊκό θέατρο τη φιλοξενεί (με μειωμένη τιμή εισιτηρίου). Στη συνέχεια, η εμπειρία συζητιέται με στόχο πάντα την κατανόηση των αισθητικών/κοινωνικών/φιλοσοφικών διαστάσεων των κειμένων και των παραστάσεων, καθώς και τη διεύρυνση της ερμηνευτικής οπτικής του θεατή.

LouizaArkoumanea

Το Drama Talk απευθύνεται σε όσους αγαπούν το θέατρο. Στόχος του είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τη γλώσσα και τους συγγραφείς του θεάτρου και η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης μέσα από τον διάλογο, την παρατήρηση, τη μελέτη αποσπασμάτων και τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού.

Κάθε Δευτέρα: 19:00 – 21.00

Ημερομηνία έναρξης β’ κύκλου: Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Για τα νέα μέλη του Drama Talk, η πρώτη συνάντηση στις 6 Φεβρουαρίου μπορεί να είναι δοκιμαστική χωρίς υποχρέωση εγγραφής.

Διάρκεια σεμιναρίου: 8 δίωρες συναντήσεις (με δυνατότητα παράτασης)

Τιμή σεμιναρίου: 160€ (+ΦΠΑ)

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Η κράτηση θέσης εξασφαλίζεται με κατάθεση προκαταβολής.

Facebook event: Βρείτε το εδώ > https://goo.gl/K09jQl

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις:

Έβρου 14, 11527

Τηλ. επικοινωνίας 210 7717544

[email protected]

www.faro.gr

To FÅRÖ Creative Learning είναι ένας νέος χώρος πολιτισμού, σεμιναρίων και δημιουργικής απασχόλησης για ενήλικες και παιδιά στην περιοχή της πλατείας Μαβίλη.

Προηγούμενο άρθροΤεχνικές θεατρικού παιχνιδιού και βιωματικής εμψύχωσης ομάδων
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην;"