Σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης για Animateur

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 
ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ


ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:
Νάνσυ Γιαννούκου (Βρεφονηπιοκόμος, ηθοποιός, animateur)
Η Νάνσυ Γιαννούκου με σπουδές παιδαγωγικών, υποκριτικής (Θέατρο Των Αλλαγών) με ειδικότητα στις μαθησιακές δυσκολίες και εξειδικεύση στην διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς στην προσχολική ηλικία του 9ου τμήματος του Επιστημονικού Σωματείου Συμβουλευτικής Λογοθεραπείας Ειδικής Παιδαγωγικής (ΕΣΣΛΕΠΕ), ξεκίνησε να εργάζεται αυτόνομα ως animateur το 2014.
Με 10ετή εμπειρία στον χώρο των παιδαγωγικών και του θεάματος έχει εργαστεί σε παιδότοπους, παιδικούς σταθμούς, θεατρικά παιδικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις. Η πολύχρονη εμπειρία της με παιδιά αλλά και η συνεργασία της με ονόματα της παιδικής σκηνής όπως η κα. Κάρμεν Ρουγγέρη την βοήθησαν να αναπτύξει το δικό της ψυχαγωγικό σόου τα τελευταία 8 χρόνια ως Animateur Nayia. Αυτή την χρονική περίοδο εργάζεται ως ηθοποιός στον θίασο “Ρακοσυλλέκτες” και στην εταιρία “Illusions escape rooms”. Ως παιδαγωγός εργάζεται κάνοντας δημιουργική ασχολία σε παιδία προσχολικής ηλικίας και ταυτόχρονα εξυπηρετεί εκδηλώσεις, παιδικά πάρτυ ως animateur.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: 
Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς προσχολικής ηλικίας, Α/βάθμιας & Β/βάθμιας εκπαίδευσης, ηθοποιούς και ενήλικες χωρίς επιπλέον απαιτήσεις στο κομμάτι της υποκριτικής ή των παιδαγωγικών. 

ΣΚΟΠΟΣ:
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να σας δώσει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να γίνετε κι εσείς ένας αυτόνομος, ανεξάρτητος επαγγελματίας animateur και να έχετε την ευκαιρία μιας επιτυχημένης καριέρας στον χώρο των παραστατικών τεχνών!
Το σεμινάριο έχει εργαστηριακό και διαδραστικό χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να δημιουργούν μια ολοκληρωμένη παιδική παράσταση-show animateur από το μηδέν και το πως θα δημιουργήσουν κωμικούς χαρακτήρες.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

Α΄ Συνάντηση
 • Δημιουργία Χαρακτήρα & Βασικές Τεχνικές Παιδικού Θεάτρου.
Ορθοφωνία, κινησιολογία, αυτοσχεδιασμός.

Β' Συνάντηση
 • Marketing, Προσέγγιση & Διαχείριση Ομάδας.
Τεχνικές προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών. Βασικά εργαλεία προσέγγισης και διαχείρισης ομάδας, με έμφαση στις προβληματικές συμπεριφορές και επίλυση πιθανών απροόπτων.

Γ΄ Συνάντηση
 • Θεωρία & Υλοποίηση Θεάματος.
Δημιουργία δομής-ροής προγράμματος, ανάλυση ενοτήτων και βασικών πυλώνων ενός ψυχαγωγικού σόου (αμφίεση, εξοπλισμός, περιεχόμενο).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Διάρκεια σεμιναρίου: 9 ώρες
 
 Αριθμός συμμετεχόντων: έως 12 άτομα

 ΄Ωρες και ημέρες διεξαγωγής:
  Σάββατο 14/5/22 	12:00-15:00
  Σάββατο 21/5/22	12:00-15:00
  Σάββατο 28/5/22	12:00-15:00
 
 Τηλέφωνο: 6982167551/ 2118009838

 E-mail: [email protected]

 Διεύθυνση: Αγίων Ασωμάτων 6, Θησείο Αθήνα T.K. 10553

 Κόστος Συμμετοχής: 90 ευρώ 
 • Για πληροφορίες σχετικά παρακαλώ επικοινωνήστε με τον φορέα της εκδήλωσης.
 • Χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης μετά την λήξη του κύκλου σεμιναρίων.
 • Για την είσοδο σας στο σεμινάριο απαιτήτε επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

    
Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα συμμετοχής στο 7o  Φεστιβάλ OpenNights
Επόμενο άρθροΦεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Πρόσκληση Ενδιαφέροντος | «Πάροδος» - Studio Residency στην Πειραιώς 260 και τη Μικρή Επίδαυρο.