Σεμινάριο υποκριτικής και ανίχνευσης ταλέντου

Πρόκειται για ένα σεμινάριο εντατικών σπουδών που απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της υποκριτικής τέχνης και δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο για την παρακολούθηση μαθημάτων εντός της εβδομάδος.

 

ΣΚΟΠΟΣ
Πρωταρχικός μας σκοπός είναι όσοι παρακολουθήσουν τον κύκλο μαθημάτων να σχηματίσουν μια σφαιρική εικόνα γι αυτό που καλείται «υποκριτική» και να ανιχνεύσουμε τις δυνατότητες προοπτικής και εξέλιξης τους. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από την τέχνη της υποκριτικής τον εαυτό τους και τα εκφραστικά τους μέσα. Θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και τη φαντασία τους, να έρθουν αντιμέτωποι με το «εκτίθεμαι», θα απελευθερωθούν από εμπόδια – φραγμούς, θα απαλλαγούν από κάθε τι τους εμποδίζει να εκφραστούν με ειλικρίνεια, θα αντιμετωπίσουν με ρεαλισμό και αλήθεια ένα κείμενο ή μονόλογο, θα δουλέψουν τον αυτοσχεδιασμό που είναι ουσιαστικά το εργαλείο και η παρόρμηση του ηθοποιού. Θα δουλέψουν στο συναίσθημα…

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Τα τετράωρα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο 12.00 – 16.00 από 9 Ιανουαρίου έως και 16 Απριλίου.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΣΤΟΣ
290 ευρώ. Ελάχιστη προκαταβολή 100 ευρώ.

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
Οι καθηγητές που θα διδάξουν είναι οι Δημήτρης Καταλειφός, Γιάννης Στάνκογλου, Μαρία Πρωτόπαππα, Τάνια Τρύπη, Γιάννης Μετζικώφ, Φρόσω Κορρού, Ηλίας Κουντής.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ μπορείτε να εγγραφείτε στο σεμινάριο και να παρακολουθείτε ως ακροατές ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τα μαθήματα των καθηγητών που διδάσκουν στο σεμινάριο. Παράλληλα καθηγητές της σχολής θα σας δώσουν ύλη του σεμιναρίου προκειμένου να μελετήσετε κατά τη διάρκεια των εορτών.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Αιτήσεις συμμετοχής στο 210 5200096 και στο [email protected]

Προηγούμενο άρθροΤο τέλος της τραγωδίας;
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα για το Θέατρο στην Εκπαίδευση