Σεμινάριο υποκριτικής στην κάμερα με τον Πάνο Κοκκινόπουλο

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ME TON ΠΑΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟ

 

ΣΚΟΠΟΣ

Πρόκειται για ένα θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο με θέμα την υποκριτική στην κάμερα που σχεδιάστηκε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ και τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο με σκοπό οι συμμετέχοντες:

  • να αποκτήσουν μια γενική θεώρηση της υποκριτικής απέναντι στην κάμερα, στον κινηματογράφο και την τηλεόραση σε σχέση/ σ’ αντίθεση με το θέατρο.
  • να προσεγγίσουν πρακτικά το αντικείμενο παίζοντας μπροστά σε επαγγελματική κάμερα υπό τις οδηγίες του Πάνου Κοκκινόπουλου.
  • να παραλάβουν, μετά το πέρας του σεμιναρίου, το προσωπικό τους demo το οποίο θα μπορούν να επιδείξουν σε οποιαδήποτε ακρόαση.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

1η συνάντηση (26 Φεβρουαρίου)

Γνωριμία μαθητών – σκηνοθέτη, θεωρία, διαφορές κινηματογράφου από το θέατρο.

 

2η συνάντηση (5 Μαρτίου)

Τι είναι το γύρισμα, αναλυτική παρουσίαση του τρόπου με τον οποίο γίνεται μια ταινία. Τα στάδια προετοιμασίας και ολοκλήρωσης μιας ταινίας, ο ρόλος του ηθοποιού στο γύρισμα. Κατά τη διάρκεια τη συνάντησης θα μοιραστούν σενάρια πάνω στα οποία θα δουλέψουν οι συμμετέχοντες υπό την καθοδήγηση του Πάνου Κοκκινόπουλου.

 

3η συνάντηση (12 Μαρτίου)

Ανάλυση ρόλων, backing (δημιουργία βιογραφικού ηρώων), τρόπος εκφοράς. Οι συμμετέχοντες θα χτίσουν τους ρόλους τους χωρίς κάμερα υπό τις οδηγίες, τις διορθώσεις και την επίβλεψη του Πάνου Κοκκινόπουλου.

 

4η και 5η συνάντηση (19 Μαρτίου και 26 Μαρτίου)

Γύρισμα: Οι συμμετέχοντες θα κάνουν ένα επαγγελματικό γύρισμα από το οποίο θα προκύψει το προσωπικό τους demo γυρισμένο με επαγγελματικές προδιαγραφές και το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε ακρόαση. Στις εν λόγω συναντήσεις η διάρκεια του σεμιναρίου ενδέχεται να ξεπεράσει τις τέσσερεις (4) ώρες.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Τα πέντε (5) τετράωρα μαθήματα θα πραγματοποιούνται Σάββατο 12.00 – 16.00. Από το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016.

 

ΚΟΣΤΟΣ

180 ευρώ. Ελάχιστη προκαταβολή 90 ευρώ.

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Με βάση τα βιντεο (demo) που θα γίνουν, θα επιλεγούν πρόσωπα για να συμμετάσχουν σε κάποιο γύρισμα της τηλεοπτικής σειράς «10η εντολή».
  • Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει συζήτηση και θα δοθούν συμβουλές από τον Πάνο Κοκκινόπουλο για τα βιογραφικά και τη σωστή σύνταξη τους.
  • Με την εξόφληση ολόκληρου του ποσού (180 ευρω) έχετε το δικαίωμα δωρεάν παρακολούθησης όλων των μαθημάτων της σχολής με την ιδιότητα του ακροατή μέχρι και το τέλος του σεμιναρίου.

Στείλτε μας email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο [email protected] ή μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον λογαριασμό μας στο facebook (facebook.com/iasmos.net) με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

Μπορείτε να μας καλέστε μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2105200096 ή ελάτε στη σχολή που βρίσκεται Μαιζώνος 48 (μετρο Μεταξουργείο).