Σπουδές υποκριτικής με κρατική πιστοποίηση από το Ι.Ι.Ε.Κ. Εκπαιδευτική Ένωση και τον Χώρο Τέχνης 92 Art

Το Ι.Ι.Ε.Κ. Εκπαιδευτική Ένωση και ο Χώρος Τέχνης 92 Art (92 ArtSchool)ξεκινούν μια νέα, δυνατή και πολλά υποσχόμενη συνεργασία στον τομέα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, προσφέρουν από κοινού σπουδές υποκριτικής υψηλού επιπέδου, συνδυάζοντας άρτια τη Θεωρητική γνώση με την Πρακτική εφαρμογή. Έμπειροι καθηγητές, που γνωρίζουν τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, μαζί με επαγγελματίες του χώρου, καθοδηγούν τους σπουδαστές εξασφαλίζοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε θεατρικές παραστάσεις, ταινίες, εκφωνήσεις, αφηγήσεις, δρώμενα και σειρές, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα, την εξέλιξη και τις επιδιώξεις τους, γνωρίζοντας το πραγματικό περιβάλλον εργασίας και εξασφαλίζοντας περισσότερες ευκαιρίες και προοπτικές.

Ο Χώρος Τέχνης 92 Art (92 ArtSchool)στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής θα παρέχει ακόμη εξειδικευμένα workshops με έγκριτους ηθοποιούς, σκηνοθέτες και επαγγελματίες του χώρου, καθώς και εξασφαλισμένη πρακτική άσκηση.

Οι καταρτιζόμενοι θα ολοκληρώνουν τις σπουδές τους σε ένα φιλικό, δημιουργικό και ανθρωποκεντρικό περιβάλλον μάθησης. Η ποιότητα των σπουδών και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης, σε συνδυασμό με την εξασφαλισμένη πρακτική άσκηση, αποτελούν για εμάς τα καλύτερα εχέγγυα για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Στο τέλος των σπουδών οι απόφοιτοι μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και να λάβουν την κρατική πιστοποίηση, που αναγνωρίζεται τόσο στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ρωτήστε μας για τις σπουδές υποκριτικής με κρατική πιστοποίηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με email στο 92artplace@gmail.com , τηλεφωνικά στα 2155154944 & 6986700020.

Websites:

https://www.iek-enosi.gr/

https://www.92artschool.com/

Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο δραματολογίας: Η δύναμη του ανθρώπου να αντικρίζει την αβεβαιότητα της ύπαρξης του
Επόμενο άρθροΣεμινάριο για το μιούζικαλ με τη Θέμιδα Μαρσέλου