Στις 07/12 οι "Πρακτόρισσες" διαθέτουν τα έσοδα της παράστασης τους στο «Καταφύγιο της Αγάπης»!

ΑΣΤΕΓΩΝ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΟ VAULT

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου τα έσοδα της παράστασης “ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΕΣ” 

θα διατεθούν για το “ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ”.

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στα πλαίσια της δράσης «Αστέγων 'Ονειρα», ο Πολυχώρος VAULT  αφιερώνει την παράσταση «Oι Πρακτόρισσες» του Γιάννη Καλαβριανού στο σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Καταφύγιο της Αγάπης», βασικός στόχος του οποίου είναι η παροχή βοήθειας σε άτομα και ομάδες κοινωνικά αποκλεισμένες.

Έναρξη παράστασης 21:00. Είσοδος είναι 10 ευρώ. Κράτηση θέσης απαραίτητη.

Το «Καταφύγιο της Αγάπης» παρέχει υπηρεσίες καθαριότητας σε πρόσφυγες, άνεργους και ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης, δύο φορές την εβδομάδα. Προσφέρει ό,τι χρειάζεται κάποιος για να κάνει το μπάνιο του, πετσέτες, ξυραφάκια, εσώρουχα. Διαθέτει πλυντήρια και απορρυπαντικό για τα ρούχα για να πλύνουν τα ρούχα τους όσοι το έχουν ανάγκη. Παράλληλα, προσφέρει καθαρά και σιδερωμένα ρούχα που μαζεύονται από προσφορές, ζεστό φαγητό, καφέ και συζήτηση.

Τα έσοδα της παράστασης θα χρησιμοποιηθούν για την οικονομική ενίσχυση του “Καταφυγίου της Αγάπης». Αν θέλετε και εσείς να στηρίξετε το «Καταφύγιο της Αγάπης» μπορείτε να στείλετε ρούχα, τρόφιμα, απορρυπαντικά και ότι άλλο χρειάζεται ένα νοικοκυριό ή να καταθέσετε το ποσό που επιθυμείτε στο λογαριασμό Alpha Bank GR6101202420000000088418255. Για πληροφορίες, Κώστας Βιταλάκης, τηλ. 6977-202398.

Η δράση «Αστέγων Ονειρα» είναι μια δράση που ξεκίνησε τον Μάιο του 2014, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου να στηρίξει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στέγασης, μέσα από το θέατρο.

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ

 

Προηγούμενο άρθροShakespeare in Greek and English - Εργαστήρι για την υποκριτική τέχνη των Σαιξπηρικών έργων στην Ελληνική και στην Αγγλική γλώσσα.
Επόμενο άρθροΕκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά ,εφήβους, οικογένειες και ενήλικες στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών