Θεατρικά Εργαστήρια για προνήπια, νήπια , παιδιά και εφήβους στο ΚΘΒΕ

  url

Β΄ Περίοδος

Θεατρικά Εργαστήρια

για προνήπια, νήπια , παιδιά και εφήβους στο ΚΘΒΕ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου

 

Τα θεατρικά εργαστήρια του ΚΘΒΕ ανοίγουν τις πόρτες τους σε νέα μέλη για την Β’ περίοδο για νήπια, παιδιά και εφήβους από 4 έως και 17 ετών.

 Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου ξεκινάει επίσημα η Β’ περίοδος των θεατρικών εργαστηρίων, δίνοντας τη δυνατότητα και σε νέα μέλη να ζήσουν από κοντά τη μαγεία του Θεάτρου.

 Ένας κόσμος φαντασίας, δημιουργίας και έκφρασης ολοένα και μεγαλώνει στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, στο  Βασιλικό Θέατρο και στη Μονή Λαζαριστών.

tukft

 Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει.  

Θεατρικές ασκήσεις, αυτοσχεδιασμοί, παιχνίδια ρόλων και τεχνικές δράματος στην εκπαίδευση προσφέρουν τη  δυνατότητα να αναπτυχθεί η δημιουργικότητα, η φαντασία και η ομαδικότητα με την καθοδήγηση των έμπειρων θεατροπαιδαγωγών μας: Μαρία Χατζηαγγελίδου, Μάρα Μπαχά, Χαρά Αργυρούδη, Ειρήνη Ζώη, Ανέτα Λιάπτση, Θωμαή Ουζούνη, Χαρά Λιόλιου, Κοραλία Τσόγκα, Μαρίτα Τσαλκιτζόγλου.

dyid

 Διάρκεια θεατρικών εργαστηρίων από 1 Φεβρουαρίου έως 28 Μαΐου 2017.

 Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο 2315200029 (Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή 9:00 – 13:00). Για να πληροφορηθείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των Θεατρικών Εργαστηρίων και το κόστος συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ntng.gr

Προηγούμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Ριχάρδος Β' "
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "AmorS"