Θεατρικό εργαστήρι για μικρούς και μεγάλους 

 Το μικρό φτερό 

Η πανδημία του COVID-19 έχει προκαλέσει ένα καθεστώς ανασφάλειας και αβεβαιότητας στο χώρο της τέχνης, και όχι μόνο. Οι συνθήκες της επόμενης μέρας είναι επισφαλείς και απροσδιόριστες για όλους. Ωστόσο, ως ομάδα The Young Quill αποφασίσαμε να δράσουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία και με τη σκέψη ότι εν καιρώ κρίσης η τέχνη, η ψυχαγωγία και η δημιουργία είναι το βάλσαμο για την καθημερινότητα μας.  

Ως εκ τούτου, με απόλυτο σεβασμό προς όλες τις νέες συνθήκες υγιεινής, προστασίας και ασφάλειας ξεκινάμε την προετοιμασία ενός θεατρικού εργαστηρίου με τίτλο Το μικρό φτερό το οποίο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα λειτουργήσει από τον Οκτώβριο 2020.  

Το μικρό φτερό παρέχει ένα δημιουργικό περιβάλλον έκφρασης, ψυχαγωγίας και εκμάθησης για μικρούς και μεγάλους. Το εργαστήρι υποστηρίζει και παροτρύνει ενεργά τη συμμετοχή παιδιών από σχολεία ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνει τμήματα ενηλίκων στο πλαίσιο συμμετοχής σε ερασιτεχνική ομάδα θεάτρου.  

Με εργαλείο τη θεατρική γλώσσα, την οποία οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν μέσα από μια σειρά εβδομαδιαίων μαθημάτων υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, μουσικής, σκηνογραφίας κα, στόχος είναι οι συμμετέχοντες να οδηγηθούν στη δημιουργία μιας πρωτότυπης θεατρικής παράστασης, η οποία θα παρουσιαστεί με τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου των μαθημάτων τους.  

Διεύθυνση και επικοινωνία: Παλληκαρίδη 51, Άνω Κυψέλη (Αθήνα – Γαλάτσι), 11363 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979111412 (ώρες λειτουργίας 11:00 – 14:00 και 17:00 – 19:30) 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: tomikroftero@gmail.com  

Ιστοσελίδα:  www.tomikroftero.gr  

Προηγούμενο άρθροIΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ - ENTER | ΝΕΑ ΕΡΓΑ
Επόμενο άρθροΟ Νίκος Καμτσής συνομιλεί αυτήν την Κυριακή με καλλιτέχνες από τη Γαλλία