Θέατρο του Νέου Κόσμου - τέλος χειμερινής περιόδου - καλοκαιρινή περιοδεία

nkt_outside

Η χειμερινή περίοδος τελείωσε,

η προπώληση για την καλοκαιρινή περιοδεία ξεκίνησε!

 

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες στο Θέατρο του Νέου Κόσμου η χειμερινή περίοδος 2015-2016, στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν 21 διαφορετικές παραγωγές. Στους χώρους του θεάτρου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 786 παραστάσεις, τις οποίες παρακολούθησαν συνολικά περίπου 45000 θεατές. Παράλληλα, η Σταματία, το γένος Αργυροπούλου έδωσε 29 παραστάσεις σε 12 διαφορετικές πόλεις της περιφέρειας, που τις παρακολούθησαν περίπου 3000 θεατές.

Η παράσταση για εφήβους Αντιγόνη, εκτός από τις 4 ανοιχτές στο κοινό παραστάσεις στο θέατρο, έδωσε και 50 παραστάσεις για σχολεία, τις οποίες παρακολούθησαν πάνω από 5000 μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, ενώ το Θέατρο αλληλεγγύης για παιδιά, με την παράσταση Ο κλέφτης των 7 κάκτων, έδωσε 35 κυριακάτικες παραστάσεις στο Θέατρο του Νέου Κόσμου (με προαιρετικό εισιτήριο) και 70 παραστάσεις σε νοσοκομεία, ιδρύματα, δομές αλληλεγγύης και σχολεία, για να σκορπίσει χαμόγελα σε συνολικά περίπου 8000 θεατές.

Ευχαριστούμε πολύ το θεατρόφιλο κοινό που μας στήριξε και φέτος. Προετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά με κέφι και όρεξη, αλλά και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό που μας ακολουθεί.

 

Στο μεταξύ, φέτος το καλοκαίρι, η παράσταση Σταματία, το γένος Αργυροπουλου, μετά από δύο χρόνια μεγάλης επιτυχίας, κλείνει τη θριαμβευτική πορεία της σε επιλεγμένα φεστιβάλ και θέατρα στην Αθήνα και την περιφέρεια.

Πληροφορίες: http://nkt.gr/play/88/stamatia-genos-argyropoyloy/

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/stamatia-to-genos-argyropoulou/#workspace

fbfd

(Ειδική τιμή 8 για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.)

Καλό καλοκαίρι!

 

 

[email protected]

www.nkt.gr

www.facebook.com/theatroneoukosmou

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση - Πρόσκληση συμμετοχής στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2016 στη Νέα Ορεστιάδα Έβρου
Επόμενο άρθροΑιτήσεις συμμετοχής στο 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας