Θερινό, θεατρικό εργαστήρι στο "Θέατρο Από Κοινού"

ηγφδσ

Θέατρο Από Κοινού

Το θέατρο Από Κοινού δημιουργήθηκε από την ανάγκη να πάμε κόντρα στην απογοήτευση, κόντρα στη μοιρολατρία, συνεχίζοντας τον αγώνα για όσα ομορφαίνουν τη ζωή μας.

Οι δραστηριότητές μας, πολλές και ποικίλες. Αρχής γενομένης από το χειροποίητο – στην κυριολεξία – θέατρό μας. Ένας χώρος κοντά στο σταθμό του μετρό Κεραμεικός, στην Ευπατριδών 4, που από συνεργείο μετατρέψαμε  – με όλες τις νόμιμες και ασφαλείς προδιαγραφές – σε θέατρο και πολυχώρο τέχνης.

Εκτός από θεατρικές παραστάσεις, θα φιλοξενεί εικαστικές εκθέσεις, μουσικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και κινηματογραφικές βραδιές στον αυλή του Από Κοινού, με χαμηλό εισιτήριο. Επίσης Θέατρο Σκιών για μικρούς και μεγάλους από άξιους συνεχιστές του είδους.

Στις άμεσες δραστηριότητές μας είναι το θεατρικό εργαστήρι.

 

Θεατρικό εργαστήρι στο θέατρο Από Κοινού

Το θεατρικό εργαστήρι του Από Κοινού απευθύνεται σ’ όλους εκείνους που θα ήθελαν να ζήσουν την μαγεία της ανακάλυψης μια σειράς από κώδικες έκφρασης και επικοινωνίας, να βοηθήσει τα παιδιά που σκέφτονται να ακολουθήσουν την τέχνη του θεάτρου να συνθέτουν ρόλους μέσα από την υποκριτική και την κίνηση έτσι ώστε να γνωρίσουν και να κατακτήσουν τα εκφραστικά τους μέσα.

Το θεατρικό εργαστήρι του Από Κοινού, σας προτείνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βασικών γνώσεων και εμπειριών έτσι ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να καλύψει μια, όσο γίνεται, σφαιρική και πολύπλευρη θέση και άποψη για την λειτουργία της θεατρικής τέχνης.

Μαθήματα Υποκριτικής, Φωνητικής, Κινησιολογικού Αυτοσχεδιασμού, Απαγγελίας και Ιστορίας Θεάτρου και Λογοτεχνίας.

Ο πρώτος κύκλος του θεατρικού εργαστηριού αρχίζει τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής, και ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Διδάσκουν οι:

Κοραής Δαμάτης  (Υποκριτική)

Ελένη Γερασιμίδου  (Υποκριτική)

Αντώνης Ξένος  (Απαγγελία)

Νένη Ζάππα  (Φωνητική)

Αγγελική Ξένου  (Κινησιολογικό Αυτοσχεδιασμό)

Αλεξάνδρα Μπούκα  (Ιστορία Θεάτρου και Λογοτεχνίας)

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

 

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλ.: 210 6033676 ,  697 7987271

Προηγούμενο άρθροΑκρόαση στο θέατρο "Τσαι στη Σαχαρα"
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Ruined"