Το θέατρο ΕΑΡ Βικτώρια δέχεται προτάσεις για φιλοξενία θεατρικών και λοιπών καλλιτεχνικών παραγωγών

Αγαπητοί φίλοι,

Οι συντελεστές του θεάτρου Έαρ Βικτώρια πιστεύουμε ότι οι καλές συνεργασίες και οι δυνατές σχέσεις είναι δύο από τα συστατικά που κάνουν τον κόσμο να προχωράει και να γίνεται καλύτερος. Αυτό έχουμε προσπαθήσει να μεταφέρουμε και στο θέατρο, τη δική μας μικρή κοινωνία.

Μετά το τέλος των φετινών μας παραστάσεων, και κάνοντας τον δικό μας απολογισμό, αποφασίσαμε να επαναλάβουμε, κατά τη νέα θεατρική σεζόν 2018-2019, το έργο της Αναστασίας Βούλγαρη «Το τελευταίο παιχνίδι», που κέρδισε την αποδοχή κοινού και κριτικών, και που πιστεύουμε ότι δεν έχει κλείσει ακόμα τον κύκλο του. Για τον λόγο αυτό αναζητούμε συνεργάτες για να δουλέψουμε μαζί σε αυτό το ξεχωριστό θεατρικό έργο, φιλοδοξώντας η συγκινητική και διαχρονική αυτή ιστορία να αγγίξει ακόμα περισσότερους θεατές.

Επιπλέον, άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, με αγάπη και μεράκι για τις καλές παραστάσεις, θα βρουν στον ανακαινισμένο μας χώρο, δύο θεατρικές σκηνές, έτοιμες να φιλοξενήσουν τη δουλειά τους και, το σημαντικότερο, ανθρώπους με ανοιχτά αυτιά και ελεύθερο πνεύμα, έτοιμους να συζητήσουν, με σκοπό τη φιλοξενία θεατρικών ή / και λοιπών καλλιτεχνικών παραγωγών και αξιόλογων παραστάσεων.

Μας ενδιαφέρουν οι «φρέσκιες» προτάσεις, οι προσεγμένες δουλειές, οι άνθρωποι που αγάπανε με όλη τους την καρδιά το θέατρο. Αγκαλιάζουμε όλα τα είδη παραστάσεων, που εκπληρώνουν όσα προαναφέραμε και, επίσης, περιμένουμε θεατρικά κείμενα και κάθε άλλη ιδέα που θα μπορούσε να παρουσιαστεί σε μία σκηνή.

Ελάτε να «παίξουμε» μαζί τη νέα θεατρική περίοδο και να πραγματοποιήσετε τις παραστάσεις σας σε ένα απολύτως θεατρικό περιβάλλον, που σέβεται τον δημιουργό και το κοινό του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις πρότασεις – ιδέες τους στο e-mail: [email protected] ή να επικοινωνούν για πληροφορίες στο τηλέφωνο 697 0027 730.

Προηγούμενο άρθροΤο Εθνικό θέατρο για δύο παραστάσεις στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού
Επόμενο άρθροAudition από τον Παναγιώτη Μάργαρη