Βιωματικό Σεμινάριο "Παίζοντας με τη Μελωδία και το Ρυθμό που έχουμε μέσα μας"

Το Βιωματικό Σεμινάριο «Παιχνιδιού και Έκφρασης» είναι μια συνάντηση όπου ο κάθε ένας συμμετέχων μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορα μουσικά όργανα αλλά και το σώμα και την φωνή του ως μέσον για να παίξει, να εκφραστεί, να επικοινωνήσει, να διασκεδάσει και να ανακαλύψει τον εσωτερικό Ρυθμό και Μελωδία του. Η μουσική γνώση δεν είναι απαραίτητη, καθώς μέλημα της Ομάδας είναι να δρα ως διευκολυντικό περιβάλλον, όπου μέσω της διαδικασίας του παιχνιδιού κάθε μέλος έχει την δυνατότητα να εκφραστεί λεκτικά και μη-λεκτικά, εφ’ όσον το επιθυμεί. Στο σεμινάριο παρέχονται ποικίλα ρυθμικά και μελωδικά μουσικά όργανα.

Το σεμινάριο συντονίζει η Χρύσα Παπά υπό την εποπτεία της Pr. Isabel Luňansky.

Χρύσα Παπά: Ηθοποιός και καθηγήτρια Υποκριτικής. Απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Προσκήνιο και του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μέλος της Παιδείας του Κύκλου Μουσικοθεραπείας και του Κοινού Κορμού Ψυχοθεραπειών της Ελληνικής Εταιρείας Ομαδικής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας (ΕΕΟΑΨ) και μέλος της Ελληνικής Ομαδικής Αναλυτικής “Κοινωνίας” (ΕΟΑΚ).

Isabel Luňansky : Διευθύντρια της MUSITANDO (Σχολής Μουσικοθεραπευτών της Μαδρίτης), πρόεδρος του Διεθνούς Οργανισμού Μουσικοθεραπευτών (ASIMU), στη Μαδρίτη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας της Ισπανίας. Υπεύθυνη για την εκπαίδευση μουσικοθεραπευτών σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο. Ψυχαναλύτρια, με Bachelor στον τομέα της Μουσικοθεραπείας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Ελ Σαλβαντόρ στην Αργεντινή με διδακτορικό στην Ψυχολογία. Ειδικευμένη στην θεραπεία μέσω Τέχνης. Υπεύθυνη για την θεωρία, εποπτεία και τα σεμινάρια-εργαστήρια Μουσικοθεραπείας της Παιδείας μουσικο-ψυχοθεραπευτών των ΕΕΟΑΚ και ΕΕΟΑΨ στα πλαίσια της συνεργασίας τους με την MUSITANDO.

** Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, μετά από δήλωση συμμετοχής.