Ξεκινάει το αφιέρωμα στη Φόλκσμπύνε!

Χρώμα και  Άρωμα Βερολίνου στην Αθήνα 

Μη χάσετε τις ελεύθερες εκδηλώσεις της Φόλκσμπύνε

αυτό το Σαββατοκύριακο 

Πειραιώς 260

 

Φόλκσμπύνε δεν σημαίνει μόνο Θέατρο αλλά και πάρτι, συναυλίες, ταινίες, συζητήσεις και περφόμανς. Από  το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 20.00, οπότε και ξεκινάει το αφιέρωμα στο διάσημο βερολινέζικο θέατρο, στο προαύλιο της Πειραιώς 260 θα υπάρχουν σταντ, στα οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να τυπώνουν (σε μπλούζες που θα πρέπει να φέρουν μαζί τους) το ιστορικό  σήμα του βερολινέζικου θεάτρου. Επίσης θα μπορούν να αγοράσουν εμπορεύματα, που σχετίζονται με το θέατρο και να απολαύσουν την έκθεση No Way Home του William Minke αλλά και άφθονη γερμανική μπύρα.

Μετά τις 23.30 το βράδυ, η Φολκσμπύνε μας καλεί στο πάρτι της, με DJ set από τους Duo Portobello. Ο ένας από τους δύο γνωστούς και αγαπητούς στο Βερολίνο djs είναι ηθοποιός κι ο άλλος τεχνικός του Θεάτρου της Φόλκσμπίνε.

Το βράδυ της Κυριακής και της Δευτέρας είναι η ώρα της δυνατής live μουσικής, σε μια συναυλία με εντυπωσιακά σκηνικά και φωτισμό. Στις 22.00 ανεβαίνουν στη σκηνή οι Goshaw, ξεκινώντας από την Αθήνα την ένατη παγκόσμια περιοδεία τους, που θα απλωθεί σε πέντε ηπείρους και θα διαρκέσει 38 μήνες.

Το αφιέρωμα στη Φόλκσμπύνε θα διαρκέσει από το Σάββατο 17 Ιουνίου έως το Σάββατο 24 Ιουνίου