Υποτροφία "Ανδρέας Βουτσινάς"

Η υποτροφία «Ανδρέας Βουτσινάς» αξίας 10.000 Ευρώ δίνεται κάθε χρόνο σε έναν σπουδαστή ο οποίος επιλέγεται ύστερα από ακρόαση. Ο σπουδαστής αυτός θα παρακολουθήσει δωρεάν τα 60 μαθήματα (1440 ώρες)  που απαιτούνται για την απόκτηση του τίτλου σπουδών του Θεάτρου των Αλλαγών (ΘτΑ). Η διάρκεια των σπουδών του θα είναι τριετής.
Με την απόκτηση του τίτλου σπουδών, το ΘτΑ καλύπτει όλα του τα έξοδα για να παρακολουθήσει ο σπουδαστής αυτός ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σχετικό με το θέατρο στο εξωτερικό εφόσον διακριθεί ανάμεσα στους απόφοιτους της χρονιάς εκείνης.

Συγκεκριμένα για το 2018 οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού για συνέντευξη στα τηλ. 210 5246833 και 2105248251 από τις 10 μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου 2018. Οι συνεντεύξεις θα γίνουν από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου με ραντεβού.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα βιογραφικό σημείωμα και μια φωτογραφία.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29  και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 16.00 – 19.00. Κατά την ακρόαση οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει έναν μονόλογο και μια σκηνή (διάλογο) της αρεσκείας τους από το παγκόσμιο δραματολόγιο (ελληνικό ή ξένο, σύγχρονο ή κλασικό) καθώς επίσης και ένα τραγούδι (ελληνικό ή ξένο). Η σκηνή θα πρέπει να είναι με δύο πρόσωπα (το δεύτερο πρόσωπο δεν είναι υποχρεωτικό να διαγωνίζεται) Το ΘτΑ μπορεί να διευκολύνει τους υποψήφιους στην επιλογή σκηνών, τραγουδιού και μονολόγων καθώς επίσης και στην ανεύρεση παρτενέρ για την σκηνή με τα δύο πρόσωπα. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε με το ΘτΑ στα παραπάνω τηλέφωνα ή μπείτε στο link

http://theater-school.com/el/i-sxoli/ypotrofies/ypotrofiavoutsinas

20 Χρόνια Θέατρο των Αλλαγών (1998-2018)

Αλλάξαμε τον χάρτη της θεατρικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση από το Σπίτι του Ηθοποιού στην ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών για την ματαίωση της παράσταση «Έρωτες και θρήνοι γυναικών από τις τραγωδίες του Ευριπίδη»
Επόμενο άρθροΘεατρικό Εργαστήρι για παιδιά και εφήβους στο θέατρο "Πρόβα"