Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "RED X" στο θέατρο Λύχνος

unnamed(4)

Το βράδυ της Πέμπτης (19/1) στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης RED X.
Η Πολύνα Γκιωνάκη, μόνη επί σκηνής, ενσάρκωσε την Αλεξάνδρα. Την ηρωίδα που έπλασε η φαντασία της και η οποία «κουβαλά» πολλά από τα βιώματα της ίδιας. Μια γυναίκα- θύμα ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης από τον σύντροφό της, που όμως κατάφερε να σπάσει τη σιωπή και να λύσει τα δεσμά της.

Πλήθος επωνύμων τίμησαν με την παρουσία τους την Πολύνα Γκιωνάκη, χαρίζοντας της το πιο θερμό τους χειροκρότημα, επιβραβεύοντας την, τόσο για την ερμηνεία της, όσο και για την πρωτοβουλία της να δώσει φωνή και λύτρωση στις κακοποιημένες γυναίκες. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι: ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας με τη σύζυγό του Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων Φωτεινή Κούβελα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη και η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή, ο εικαστικός Κώστας Ευαγγελάτος, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, η παραγωγός Ανθή Τούμπη, ο σκηνοθέτης-παραγωγός-εκδότης Γιάννης Βαμβακάς κ.ά.

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ