1ο Φεστιβάλ θεάτρου Βαλίτσας “SUITCASE FESTIVAL”, στο Θέατρο Προσκήνιο

 • Δηλώστε συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ θεάτρου Βαλίτσας, στο Θέατρο Προσκήνιο

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  Το Θέατρο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ την θεατρική περίοδο 2015-2016 και στο πλαίσιο της ευρύτερης δραστηριότητάς του, διοργανώνει από 1- 17 Οκτωβρίου 2015, το 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Βαλίτσας “SUITCASE FESTIVAL”.

  Θα παρουσιαστούν παραστάσεις θεάτρου, κουκλοθεάτρου, χοροθεάτρου, και τσίρκου. Τα σχήματα θα πρέπει να είναι ολιγοπρόσωπα, και με ευέλικτες παραγωγές.

  Το Θέατρο «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» διαθέτει: ολοκληρωμένο τεχνικό εξοπλισμό, την διαφήμιση των ομάδων, το 50% των εισπράξεων αφαιρουμένου του ΦΠΑ και για τις ομάδες εκτός Ελλάδας καλύπτει τα έξοδα φιλοξενίας. Οι ομάδες μπορούν να πραγματοποιήσουν από μία έως και τρεις παραστάσεις. Από Επιτροπή του Φεστιβάλ, θα δοθούν δύο Βραβεία, ένα για ελληνική ομάδα και ένα για ομάδα του εξωτερικού, που θα αντιστοιχεί σε παρουσίαση της συγκεκριμένης παράστασής τους για έξι παραστάσεις η κάθε μία και απόδοση του 50% των εισπράξεων.

  Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν άμεσα τις προτάσεις τους περιλαμβάνοντας πλήρη φάκελο, κείμενα, φωτογραφικό υλικό υψηλής ανάλυσης και βίντεο, μέχρι 2 Σεπτεμβρίου 2015. Η διάρκεια των παραστάσεων πρέπει να είναι από 40 έως 70 λεπτά.

  Στο πλαίσιο των συγκεκριμένων δραστηριοτήτων είναι ευπρόσδεκτες οι προτάσεις των καλλιτεχνών που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν την δουλειά τους μέσα από σεμινάρια, εργαστήρια ή διαλέξεις. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε να δηλώσουν το περιεχόμενο, τον τίτλο και άλλες πιθανές παραμέτρους του σεμιναρίου, του εργαστηρίου ή τις διαλέξεις τους.

  Εργαστήρια ή Σεμινάρια που θα έχουν τέλος συμμετοχής, ο καλλιτέχνης θα λαμβάνει το 70% του τέλους συμμετοχής και το 30% ο διοργανωτής. Το Θέατρο «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» στο κέντρο της Αθήνας είναι ένας εξαιρετικός χώρος, ζεστός, φιλόξενος και λειτουργικός και φιλοδοξεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Νίκου Χατζηπαπά. Διαθέτει ολοκληρωμένο τεχνικό εξοπλισμό, περιστροφική σκηνή, η διάσταση της οποίας είναι 9 x 9, και αμφιθεατρική πλατεία 170 θέσεων.

  Το Θέατρο «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» προτίθεται να καθιερώσει τις προαναφερόμενες εκδηλώσεις, ως θεσμούς για τον εν λόγω θεατρικό χώρο αλλά και για την Αθήνα, και να τις πραγματοποιεί σε ετήσια βάση.

  Με χαρά και πολύ ενδιαφέρον περιμένουμε τις προτάσεις σας, στη διεύθυνση :

  Θέατρο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
  Καπνοκοπτηρίου 9,
  10433 – Αθήνα
  Τηλ.:++30 210 8211855
  e mail: [email protected]
  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ LABILLUSIONS

Προηγούμενο άρθροΣυναυλία Δήμου Αναστασιάδη στο Τεχνόπολις - guest star Θανάσης Αλευράς
Επόμενο άρθροΤο Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας!