5ο handmade & recycled theater festival

    

κεραμεικός – μεταξουργείο

29 Σεπτεμβρίου - 8 Οκτωβρίου 2017

γιορτή έναρξης: 28 Σεπτεμβρίου 2017

 

να πάρουμε την τέχνη στα χέρια μας!

ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής

 H πολυδραστική ομάδα τέχνης Fabrica Athens και ο Τεχνοχώρος Φάμπρικα συνδιοργανώνουν το 5ο handmade & recycled theater festival που απλώθηκε στο χάρτη της Αθήνας, στον Κεραμεικό και στο Μεταξουργείο πολλαπλασιάζοντας τη καλλιτεχνική δράση και σε άλλους χώρους τέχνης στη γειτονιά!

Ιδέα

Handmade and Recycled Theater Festival // Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου

Το φεστιβάλ εμμένει στην ιδέα της συλλογικότητας, της αυτοοργάνωσης και της συσπείρωσης ανεξάρτητων δημιουργών και φιλοδοξεί να φιλοξενήσει καλλιτεχνικές δράσεις που θα αναδείξουν τη δουλειά τους και θα τους φέρουν σε επαφή με άλλους καλλιτέχνες που έχουν κοινό τρόπο σκέψης, αντίληψης και δημιουργίας.

Στόχος

Handmade and Recycled Theater Festival // Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου

Στόχος του φεστιβάλ είναι σταθερά η ανάδειξη και προώθηση καλλιτεχνικών δημιουργιών ανεξάρτητων παραγωγών, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ιδιότητα του χειροποίητου και ανακυκλώσιμου αλλά και η ανοιχτή συμμετοχή των κατοίκων της Αθήνας στη δημιουργία και στην εμπειρία.

Το φεστιβάλ εδώ και τέσσερα χρόνια έχει φιλοξενήσει πάνω από 40 μορφές έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας: Πρόζα, Μουσικό θέατρο, Performance, Music performance, Site specific performance, Σωματικό θέατρο, Θέατρο δρόμου, Παιδικό θέατρο, Αυτοσχεδιασμός, Standup comedy, Bar theater, Αφήγηση, Θεατρικό αναλόγιο, Σύγχρονος χορός, Χοροθέατρο, Συναυλίες, Dj sets, Μουσικές προβολές ταινιών, Μεγάλου μήκους ταινίες, Μικρού μήκους ταινίες, Ντοκιμαντέρ, Ζωγραφική, Κολάζ, Φωτογραφία, Αρχιτεκτονικό σχέδιο, Installations, Παρουσίαση βιβλίου, Ανάγνωση βιβλίου, Προβολές video art, Site specific art, Video performance, Video dance, Skype performance, Θέατρο σκιών, Κουκλοθέατρο, Τσίρκο, Ακροβατικά, Aerial Skills, Ζογκλέρ, Κλόουν, Κόσμημα, Μάσκα, Κούκλα, Ένδυμα, DIY Κατασκευές, Workshop, Δημιουργική απασχόληση παιδιών, Σεμινάρια, Διαλέξεις.

 

Υποβολή

Handmade and Recycled Theater Festival // Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου

Η υποβολή των αιτήσεων των καλλιτεχνικών σχημάτων ή αυτόνομων καλλιτεχνών θα γίνει ηλεκτρονικά στη σελίδα http://www.fabricaathens.gr/apply, η οποία θα είναι διαθέσιμη από 20 Ιουνίου έως και 30 Ιουλίου 2017.


πληροφορίες

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και περιλαμβάνει επαρκείς πρόβες στους χώρους που θα παρουσιαστούν οι δράσεις.

Όλες οι υποβολές θα ενημερωθούν για τη συμμετοχή τους ή όχι ως 10 Αυγούστου 2017.

Θα υπάρξει διαγωνιστικό μέρος για τις θεατρικές παραστάσεις με ψηφοφορία κοινού. Στα τρία πρώτα βραβεία θα προσφερθεί δωρεάν φιλοξενία στο Τεχνοχώρο Φάμπρικα για συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων, μετά τη λήξη του φεστιβάλ.

Επικοινωνία: [email protected]