Σεμινάριο του Γιώργου Νανούρη με θέμα "Κάνε Θέατρο Με Ο,τι Έχεις"

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μπορείς να γράψεις τα δικά σου κείμενα, να κάνεις μόνος σου τους φωτισμούς, να βάλεις μουσική; Μπορείς να δημιουργήσεις μόνος σου την ευκαιρία που περιμένεις να σου δώσουν οι άλλοι; KANE ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ.

Ο Γιώργος Νανούρης το έκανε. Με σχεδόν μηδενικό budget και με μοναδικά όπλα ένα βιβλίο, ένα φακό και μια κιθάρα και δυο σπουδαίους συνεργάτες δημιούργησε ΚΑΤΕΡΙΝΑ μια απ τις πιο πολυσυζητημένες παραστάσεις των τελευταίων χρόνων, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 20.000 θεατές, έχει πάρει 5 θεατρικά βραβεία και η πορεία της συνεχίζεται μέχρι σήμερα!

 Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης

  • Θα μοιραστεί σε αυτό το σεμινάριο τα μυστικά και τις τεχνικές για να κάνεις θέατρο με ό,τι έχεις, με λίγα μέσα, με τους φίλους σου ή μόνος σου.
  • Θα σου δώσει ιδέες και θα σε βοηθήσει να ενεργοποιήσεις τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου.
  • Θα φτιάξει με όλους τους συμμετέχοντες μια μικρή παράσταση που θα παρουσιαστεί στο τέλος του σεμιναρίου.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το σεμινάριο είναι πρακτικό και βασίζεται στη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων προκειμένου να φτιαχτούν σκηνές που θα αποτελέσουν την τελική μικρή παράσταση – παρουσίαση.

συνάντηση (Σάββατο 16 Απριλίου)

Γνωριμία μαθητών – σκηνοθέτη και δημιουργία 1ης σκηνής

συνάντηση (Σάββατο 23 Απριλίου)

Δημιουργία 2ης σκηνής και  δέσιμο με την προηγούμενη

συνάντηση (Σάββατο 7 Μαΐου)

Δημιουργία 3ης σκηνής και δέσιμο με τις προηγούμενες

συνάντηση (Σάββατο 14 Μαΐου)

Δημιουργία 4ης σκηνής και  δέσιμο με τις προηγούμενες και παρουσίαση-παράσταση

 ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Οι τέσσερις (4) τετράωρες συναντήσεις θα πραγματοποιούνται Σάββατο 12.00 – 16.00.  Τα Σάββατα 16 & 23 Απριλίου καθώς και 7 & 14 Μαΐου.

Η παρακολούθηση είναι αυστηρά υποχρεωτική για όλους λόγω της παράστασης που θα παρουσιαστεί στο τέλος.

 ΚΟΣΤΟΣ

210 ευρώ. Ελάχιστη προκαταβολή 110 ευρώ. Εξόφληση μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου.

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Με την εξόφληση ολόκληρου του ποσού (210 ευρω) έχετε το δικαίωμα δωρεάν παρακολούθησης όλων των μαθημάτων της σχολής με την ιδιότητα του ακροατή μέχρι και το τέλος του σεμιναρίου.
  • Ο υλικός εξοπλισμός που είναι απαραίτητος για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου και της παράστασης – παρουσίασης δίνεται από τη σχολή.

 

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Νανούρη

O Γιώργος Νανούρης είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανπ/μίου Αθηνών -Τμήμα Θεατρικών Σπουδών-, της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών και του τμήματος «Digital Film Making και Film Acting» του New York Film Academy στη Νέα Υόρκη. Δουλεύει στο θέατρο ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης από το 2000. Μεταξύ άλλων έχει παίξει και έχει σκηνοθετήσει στο Φεστιβάλ Αθηνών, Παλλάς, Εθνικό Θέατρο, Μέγαρο Μουσικής, Θησείον, Βασιλάκου, Εμπρός κ.α. Στο σινεμά πρωταγωνίστησε στην πολυβραβευμένη ταινία «Γαλάζιο Φόρεμα» και στην τηλεόραση στις σειρές «Ταξιμ» και «Μυστικά της Εδέμ». Τα τελευταία χρόνια εκτός των άλλων διδάσκει σε Δραματικές Σχολές, οργανώνει ανά περιόδους σεμινάρια ενώ εκπροσώπησε τη χώρα μας στο 30o Fadjr που το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου του Ιράν, στην Τεχεράνη με το Σεμινάριο «Body and Shadow». Αυτή την περίοδο οι παραστάσεις του ΚΑΤΕΡΙΝΑ και ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ παίζονται στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου.

Στείλτε μας email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο [email protected] ή μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον λογαριασμό μας στο facebook (facebook.com/iasmos.net) με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Μπορείτε να μας καλέστε μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2105200096 ή ελάτε στη σχολή που βρίσκεται Μαιζώνος 48 (μετρο Μεταξουργείο).

www.iasmos.net