Ακρόαση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου

Το Ν.Π.Δ.Δ. Δ. Βόλου: Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού -ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., που εδρεύει στο Βόλο της Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση για το έτος 2017 μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού , Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ για την πραγματοποίηση των θεατρικών παραγωγών του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., διάρκειας έως και 3 μήνες, συνολικά οκτώ (8) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής: 8ΔΕ Ηθοποιών, Βόλος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Βόλου Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού -ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Διεύθυνση Πολιτισμού, Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως, Τ.Κ. 384 46, Βόλος Μαγνησίας & Σποράδων.

Πληροφορίες στο τηλ.: 24210 82870 (όπου διατίθενται και έντυπα αιτήσεων).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 22-12-2017 έως και 01-12-2017, (09.00π.μ.-13.00μ.μ.).

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/Ω4ΦΙΟΚ6Υ-27Υ/document

Προηγούμενο άρθροΕργαστήρια για παιδιά τον Δεκέμβριο στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Επόμενο άρθροΝέο Open Day για το Εργαστήρι Φωνής και κίνησης της «chorPus visual»