Ακρόαση από την παιδική σκηνή του «Θεάτρου Κατερίνας Βασιλάκου»

ΑΚΡΟΑΣΗ-AUDITION

 Η Παιδική Σκηνή του «Θεάτρου Κατερίνας Βασιλάκου» για τις ανάγκες της παράστασης  «Η Παπλωματού» σε αναβίωση σκηνοθεσίας της Μαριάννας Τόλη,    θα χρειαστεί ηθοποιούς, επαγγελματίες τραγουδιστές και χορευτές με ιδιαίτερες ικανότητες, νέους και νέες έως 35 χρόνων.

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα από τους καλλιτεχνικούς συνεργάτες και θα κληθούν σε ακρόαση  8/04 και 9/04, που θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις. Την πρώτη μέρα, Δευτέρα 8/04 θα κληθούν να ερμηνεύσουν παρτιτούρα του συνθέτη που θα τους έχει σταλεί μετά την επιλογή τους. Την δεύτερη μέρα, Τρίτη 9/04 οι επιλεγόμενοι θα εξεταστούν σε χορογραφίες και υποκριτική σε κείμενο που τους δοθεί εκείνη την στιγμή.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια και να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα.

Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία πορτρέτο) μέχρι και τις 1/04 ηλεκτρονικά στο email [email protected]  με την ένδειξη στο θέμα «Ακρόαση – ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥ 2019». Η  ενημέρωση των υποψηφίων  για την ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email από το Θέατρο έως τις 04/04.

Προηγούμενο άρθροΕκπαιδευτικά Προγράμματα στον «Ελληνικό Κόσμο»
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Λα Πουπέ"