Ακρόαση από το Εθνικό Θέατρο

κατάλογος
Το Εθνικό Θέατρο αναζητά άντρες και γυναίκες ηθοποιούς ηλικίας από 25 έως... 45 ετών για την στελέχωση της κοινής διανομής της παραγωγής «Συγγραφέας του μήνα» που περιλαμβάνει τα έργα:
- «Τιτανομαχίες» της Νατάσας Σίδερη σε σκηνοθεσία Υρώς Μανέ
- «Σπίτι», του Χαράλαμπου Γιάννου σε σκηνοθεσία Ελεάνας Τσίχλη
- «Το σχοινάκι» της Νάντιας Δρακούλα σε σκηνοθεσία Κώστα Παπακωνσταντίνου
- «Σούμαν» της Σοφίας Καψούρου σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη
Τα έργα θα παρουσιαστούν στη Σκηνή Νίκος Κούρκουλος από τον Φεβρουάριο του 2017.
Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τους σκηνοθέτες με βάση τα βιογραφικά που θα σταλούν στο γραφείο σκηνής εντός της προθεσμίας που αναγράφεται παρακάτω.
Οι ηθοποιοί που θα κληθούν στην ακρόαση πρέπει να έχουν προετοιμάσει ένα σύντομο μονόλογο και ένα τραγούδι της αρεσκείας τους. Ενδέχεται να ζητηθεί αυτοσχεδιασμός σε θέμα που θα δοθεί από τους σκηνοθέτες.
Κατάθεση βιογραφικών
Από Δευτέρα 1/8/16 μέχρι και την Δευτέρα 22/8/16:
- Ηλεκτρονικά στο email [email protected] με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση – Εθνικό Θέατρο –ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ».
Οι ηθοποιοί που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα, μία πρόσφατη φωτογραφία και να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.
Η ενημέρωση των υποψηφίων στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email. Όλοι όσοι καταθέσουν το βιογραφικό τους σημείωμα θα ειδοποιηθούν με email από την Παρασκευή 26/8 έως και την Δευτέρα 29/8.
Προηγούμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Όρνιθες"
Επόμενο άρθροΕργαστήρι δημιουργικής θεατρικής γραφής με τη Χρύσα Σπηλιώτη στη Νάξο