Ακρόαση από τον Κωνσταντίνο Χατζή για το έργο "Οιδίπους επί Κολωνώ" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η Ομάδα Χρώμα και ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Χατζής για τις ανάγκες της παράστασης “Οιδίπους Τύραννος Οιδίπους επί Κολωνώ” που θα ανέβει τη χειμερινή περίοδο 2020 2021, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης κάνει ακρόαση και αναζητά γυναίκες και άντρες επαγγελματίες ηθοποιούς, ηλικίας 20-30 ετών με ευχέρεια στο τραγούδι.

Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν από τη σκηνοθετική ομάδα και τους καλλιτεχνικούς συνεργάτες με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους αυστηρά μέχρι και την Δευτέρα 14/092020 ηλεκτρονικά στο email [email protected] με θέμα στο email «ΑΚΡΟΑΣΗ Οιδίπους 2020».
Η ενημέρωση των υποψηφίων θα γίνει αποκλειστικά μέσω email, ακόμη και σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, μέχρι και την Τρίτη 15/09/2020.
Οι υποψήφιοι που θα κληθούν στην ακρόαση του Οιδίπους επί Κολωνώ για τη χειμερινή περίοδο 2020 – 2021 θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

 

 

 

 

 

Στην ακρόαση θα κληθούν να αυτοσχεδιάσουν υποκριτικά πάνω σε κάποιο μονόλογο της επιλογής τους από τον «Οιδίποδα Τύραννο» κατά προτίμηση σε μετάφραση Κ.Χ. Μύρης και να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι της επιλογής τους, καθώς και το Angus dei του J.s. Bach.

Αν παίζουν κάποιο μουσικό όργανο, προτείνεται να το φέρουν.

* Η ακρόαση για τον “Οιδίπους Τύραννο / Οιδίπους επί Κολωνώ” για τη σεζόν 2020 – 2021 θα πραγματοποιηθεί σε χώρους του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης  στους οποίους τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και οι οποίοι απολυμαίνονται βάσει των υγειονομικών κανόνων που έχουν εκδώσει οι αρμόδιοι φορείς.
* Σε όλη τη διαδικασία της ακρόασης θα τηρηθούν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα τήρησης αποστάσεων και αποφυγής συγχρωτισμού.
* Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί με προγραμματισμένα ραντεβού ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία των υποψηφίων.
* Οι υποψήφιοι που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μάσκα προστασίας προσώπου.
Προηγούμενο άρθροΈλα στην Ορμή ! Κάνεις την ταινία σου, συμμετέχεις στις ταινίες των άλλων
Επόμενο άρθροOpen Day των τμημάτων Μουσικής Τεχνολογίας και Υποκριτικής Τέχνης του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με διευθυντή σπουδών Μαυρίκιο Μαυρικίου