Ακρόαση από τον ΘΟΚ για τον «Βασιλιάς Ληρ» του Τσέζαρις Γκραουζίνις

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής του έργου «Βασιλιάς Ληρ» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, η οποία θα ανέβει τον Νοέμβριο του 2021 σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών.
Συγκεκριμένα καλούνται:
• Άντρες ηθοποιοί σκηνικής ηλικίας από 18 έως 60 ετών.
• Γυναίκες ηθοποιοί σκηνικής ηλικίας από 18 έως 40 ετών.
Οι ακροάσεις προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ στις αρχές Ιουνίου. Οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των ακροάσεων θα ανακοινωθούν αργότερα, ανάλογα με την εξέλιξη των μέτρων κατά της πανδημίας.
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους στο [email protected] μέχρι το Σάββατο 8 Μαΐου 2021, ώρα 12 μ.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΗΡ». Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη, με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα, και η ενημέρωσή τους αποκλειστικά μέσω e-mail.
Από όσους/όσες επιλεγούν για ακρόαση ζητείται να προετοιμάσουν ένα μονόλογο από οποιοδήποτε έργο του Σαίξπηρ και ένα τραγούδι, και τα δύο της δικής τους επιλογής. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης θα ζητηθεί από τον σκηνοθέτη αυτοσχεδιασμός (λόγου και κίνησης) με βάση το υλικό που έχουν προετοιμάσει.
  • Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο [email protected] ή καλέστε στο 22 86 43 06.
Προηγούμενο άρθροΑνοίγουν ξανά από 15 Μαΐου δραματικές και σχολές χορού για τους τελειόφοιτους
Επόμενο άρθροΟ Επιτάφιος και ο Διόνυσος του Μίκη Θεοδωράκη τη Μ. Παρασκευή 30/4 από την ΕΡΤ2