Ακρόαση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για την παράσταση «Αντιγόνη, η αληθινή ιστορία» σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη

86dc2e6feeb485cb1995c23ea6f1fdf9

Ακρόαση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 10:00-17:00

στην αίθουσα του  Black  Box


Για τη συμπλήρωση των αναγκών της διανομής της παραγωγής «Αντιγόνη, η αληθινή ιστορία» σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη, που θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο του 2017 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης καλούνται άντρες και γυναίκες ηθοποιοί ηλικίας από 22 έως 45 ετών να καταθέσουν το βιογραφικό τους.

Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από την σκηνοθέτη με βάση τα βιογραφικά  που θα σταλούν στο email [email protected] με την ένδειξη ΑΝΤΙΓΟΝΗ εντός της προθεσμίας που αναγράφεται παρακάτω.

Οι ηθοποιοί που θα κληθούν στην ακρόαση, χρειάζεται να έχουν προετοιμάσει έναν-κατά προτίμηση-  κωμικό μονόλογο.

 

Κατάθεση βιογραφικών

Από Πέμπτη 2-2-2017 μέχρι και την Τετάρτη 8-2-2017

 

Οι ηθοποιοί που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους, σημείωμα, μία πρόσφατη φωτογραφία και να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια .

Η  ενημέρωση των υποψηφίων  στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email. Όλοι όσοι καταθέσουν το βιογραφικό τους σημείωμα θα ειδοποιηθούν με email την Πέμπτη 9-2-2017 και την Παρασκευή 10-2-2017.

Προηγούμενο άρθροΔιάδραση και Σύγχρονη Βρετανική Δραματουργία |Σεμινάριο στον Κινητήρα από την Ιόλη Ανδρεάδη και τη Μελίνα Θεοχαρίδου
Επόμενο άρθροΕπίσημη πρεμιέρα στην παράσταση "Θα πεθάνω αν πεθάνεις"