Ανακοίνωση ανοιχτής ακρόασης στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος  

Ανακοίνωση ανοιχτής ακρόασης Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για τις ανάγκες των χειμερινών παραγωγών του, της θεατρικής περιόδου 2022 – 2023, καλεί σε ανοιχτή ακρόαση επαγγελματίες* ηθοποιούς, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 με την παρουσία των σκηνοθετών: Ανέστη Αζά, Θοδωρή Αμπαζή, Παντελή Δεντάκη, Χρήστου Θεοδωρίδη, Θέμη Θεοχάρογλου, Γιάννη Κακλέα, Γιώργου Καπουτζίδη, Γεωργίας Μαυραγάνη, Δημήτρη Μπίτου, Χρήστου Πασσαλή, Γιάννη Σκουρλέτη, Πρόδρομου Τσινικόρη, Χριστίνας Χατζηβασιλείου, Αργυρούς Χιώτη, Melody Mourey

Η  Β΄ φάση  κάθε ημέρας της ακρόασης θα πραγματοποιείται την ίδια ημέρα, μεταξύ 18:00-21:00, έτσι ώστε να μην καταστεί επιβεβλημένη η παραμονή των συμμετεχόντων για δεύτερη ημέρα στη Θεσσαλονίκη.
 
Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να αποστείλουν έως και την Τρίτη 7 Ιουνίου, ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected], βιογραφικό σημείωμα και 2 πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή, προσώπου. Οι φωτογραφίες και το βιογραφικό θα πρέπει να είναι ενσωματωμένα σ΄ ένα αρχείο word ή pdf), με ΘΕΜΑ: “ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ 2022-2023». Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει θα πρέπει να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους για την ημέρα ή τις ημέρες που μπορούν να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.
Προηγούμενο άρθροΑκρόαση στην Πάτρα
Επόμενο άρθροΠρόσκληση συμμετοχής χορευτικών ομάδων στο 5ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού «Compartments Dance Project»