Άνοιξε η ηλεκτρονική φόρμα υποβολής αιτήσεων για την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου

Το Εθνικό Θέατρο ενημερώνει πως «άνοιξε» η ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής αιτήσεων για την Δραματική Σχολή.

Οι ενδιαφερόμενοι για το Τμήμα Υποκριτικής πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή (ηλεκτρονικά) στην ιστοσελίδα του Εθνικού Θεάτρου (www.n-t.gr), συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση, στη διεύθυνση https://www.n-t.gr/el/educ/dramaschool/application

Οι ενδιαφερόμενοι για το Τμήμα Σκηνοθεσίας πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή (ηλεκτρονικά) στην ιστοσελίδα του Εθνικού Θεάτρου (www.n-t.gr), συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση, στη διεύθυνσηhttps://www.n-t.gr/el/educ/dramaschool/application

Η υποβολή αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις 2018-2019, τόσο για το Τμήμα Υποκριτικής, όσο και για το Τμήμα Σκηνοθεσίας, γίνεται ηλεκτρονικά στην ως άνω ηλεκτρονική διεύθυνση, έως και την 20/07/2018.

Οι υποψήφιοι για το Τμήμα Υποκριτικής, σύμφωνα με τον νόμο, δεν πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος, έως την 1/9/2018. Η φοίτηση στη Σχολή είναι τριετής και υποχρεωτική.

Οι υποψήφιοι, για το Τμήμα Σκηνοθεσίας, σύμφωνα με τον νόμο, δεν πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 35ο έτος, έως την 1/9/2018. Η φοίτηση στη Σχολή είναι τριετής και υποχρεωτική.

Προηγούμενο άρθρο15.000 θεατές για τους "Αχαρνής" στην Επίδαυρο!
Επόμενο άρθροΣεμινάριο Contact Improvisation - Partnering