Αρχική Εκπαίδευση Σχολές Δραματικής Ανωτέρα Δραματική Σχολή "Διομήδης Φωτιάδης"

Ανωτέρα Δραματική Σχολή "Διομήδης Φωτιάδης"

1896
Εισαγωγικές εξετάσεις για το Α έτος 2020 - 2021
Μεταγραφές για το Β και Γ έτος 2020 - 2021
Οι αιτήσεις για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Α έτους 2020- 21 έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να τις βρείτε μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο site της σχολής μας fotiadisdrama.gr
Οι αιτήσεις των εισαγωγικών πρέπει να υποβληθούν μέχρι και τις 18/9
Οι αιτήσεις των μεταγραφών για το Β’ & Γ’ έτος 2020 - 21 έχουν ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν την αίτηση τους, την οποία θα βρουν στο site της σχολής, μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και να επικοινωνήσουν στο τηλ επικοινωνίας 6971758298.
Τα δίδακτρα είναι 210€ / μήνα
Μόλις οριστεί από το υπουργείο πολιτισμού ο ακριβής χρόνος διεξαγωγής των εξετάσεων του Σεπτεμβρίου η σχολή μας θα σας ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία μπορείτε να καλείτε καθημερινά στο 6971758298 καθώς και με προσωπικό μήνυμα στο [email protected] ή στο instagram: fotiadis_drama_school
.............
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ 2020 - 2021
Η Σχολή μας δίνει 10 Υποτροφίες μερικών διδάκτρων για το Α έτος 2020 - 2021
Η υποτροφία αντιστοιχεί σε 150 € δίδακτρα / μήνα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά στο email της σχολής: [email protected] ή στο παρακάτω τηλέφωνο 6971758298, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή στην ακρόαση που θα πραγματοποιηθεί για τις υποτροφίες. Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e mail καθως επίσης και το αίτημα: “θέλω να συμμετέχω στην ακρόαση για τις υποτροφιες”. Η ακρόαση περιλαμβάνει ένα μονόλογο ένα ποίημα και ένα τραγούδι. Η ακρόαση θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου.
Οι αιτήσεις ξεκίνησαν.
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση
Πατησίων 87 Α'
6971758298

 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Ο πρωταρχικός μας σκοπός είναι να εξασκήσουμε ηθοποιούς και σκηνοθέτες για σταδιοδρομία στο επαγγελματικό θέατρο, χώρο ο οποίος παρουσιάζει μία συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία απαιτήσεων από τα άτομα που τον συνθέτουν. Αποσκοπούμε να δημιουργήσουμε ηθοποιούς με σεβασμό στο θέατρο, στην Τέχνη της ηθοποιίας και στον εαυτό τους, καλλιτέχνες με ήθος και συνέπεια, πρόθυμους να εργάζονται με ομαδικό πνεύμα προς ένα ομαδικό αποτέλεσμα, με επίγνωση πάντα ότι η δουλειά τους είναι η εξυπηρέτηση του θεάτρου και όχι η προσωπική τους δόξα. Όσον αφορά την προοπτική, την εφαρμογή, το φόρτο εργασίας, το ήθος, την πειθαρχία, η Σχολή μας λειτουργεί ως μία Επαγγελματική Θεατρική Ομάδα και γι’ αυτό θεωρούμε την πρώτη μέρα της φοίτησης του μαθητή εδώ, σαν την πρώτη μέρα της σταδιοδρομίας του.

Αποσκοπούμε να δημιουργήσουμε ηθοποιούς με σεβασμό στο θέατρο, στην Τέχνη της ηθοποιίας και στον εαυτό τους, καλλιτέχνες με ήθος και συνέπεια, πρόθυμους να εργάζονται με ομαδικό πνεύμα προς ένα ομαδικό αποτέλεσμα, με επίγνωση πάντα ότι η δουλειά τους είναι η εξυπηρέτηση του θεάτρου και όχι η προσωπική τους δόξα.

 

10481420_1525117311057933_8765888676884717615_n

ΕΞΑΣΚΗΣΗ

Η εξάσκηση της σχολής μας βασίζεται σ’ ένα σύστημα εργασίας παρά σ’ ένα δόγμα. Απόψεις της εργασίας των μεγάλων δασκάλων της εξάσκησης του ηθοποιού, από τον Στανισλάβσκι μέχρι τον Μπρέχτ, το ACTOR’S STUDIO, τον Πήτερ Μπρούκ και τον Γκροτόβσκι, ενσωματώνονται στον τρόπο της διδασκαλίας μας.

Η βασική μας προσπάθεια προσανατολίζεται στο να εφοδιάσουμε το μαθητή – ηθοποιό με όλα τα μέσα έκφρασης, να τον βοηθήσουμε ν’ αναπτύξει το δυναμικό των εργαλείων που εκ φύσεως διαθέτει, δηλαδή της φωνής και του κορμιού του. Ζητάμε να ενθαρρύνουμε διά της άσκησης το δραματικό ένστικτο του μαθητή, σύμμαχο απαραίτητο για την ανάπτυξη της επινόησης και του αυθορμητισμού, να καθιερώσουμε εξ’ αρχής την ιδέα της ομαδικής ηθοποιίας, γιατί αναμφισβήτητα ότι δημιουργεί ζωή στη σκηνή είναι η αντίληψη του ηθοποιού για τις σχέσεις του – πνευματικές, συναισθηματικές, αισθητήριες και σωματικές – με τους άλλους ηθοποιούς.

Τέλος ζητάμε να καλλιεργήσουμε την αίσθηση της πρωτοβουλίας, ελευθερίας και ατομικής ευθύνης, καθώς και την ικανότητα να συντονίζει τις δεξιότητες του με το σύνολο.

 

jnjbjmo

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Δημιουργία πρωινού και απογευματινού τμήματος

Πρόγραμμα φοίτησης μειωμένου ωραρίου και κόστους

Physical Theatre Laboratory

Συνεργασία με τη σχολή κινηματογράφου – τηλεόρασης ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΟΥ

Χορήγηση υποτροφίας

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση
Πατησίων 87 Α'
6971758298

Facebook: Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης ''Διομήδης Φωτιάδης''

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την σχολή μας.