Παρατείνεται, λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος το Bazaar συλλεκτικών προγραμμάτων και αναμνηστικών ειδών του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος

Παρατείνεται, λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού, το Bazaar συλλεκτικών προγραμμάτων και αναμνηστικών ειδών τα οποία διατίθενται στα φουαγιέ όλων των θεατρικών σκηνών του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Από την Τετάρτη 17/2/16 και δυο εβδομάδες, θα λειτουργήσει Bazaar συλλεκτικών προγραμμάτων και αναμνηστικών ειδών των βιβλιοπωλείων του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, τα οποία θα διατίθενται στα φουαγιέ όλων των θεατρικών μας σκηνών.

Πρόκειται για υλικό που ενδιαφέρει όχι μόνο τους θεατρολόγους αλλά και όλους τους φίλους του θεάτρου, το οποίο θα πωλείται σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές (από 0,50 έως 5 €).

Συλλεκτικά προγράμματα αρχαίου δράματος, νεοελληνικού και παγκόσμιου ρεπερτορίου (πολλά από τα οποία περιέχουν και το κείμενο του έργου), προγράμματα χοροθεάτρου και όπερας (με λιμπρέτο) αλλά και πρωτότυπα προγράμματα-παιχνίδια παιδικών παραστάσεων. Επίσης θα διατίθενται κούπες, μολύβια στυλό, κονκάρδες, μαγνήτες και άλλα αναμνηστικά είδη, ειδικά σχεδιασμένα για το ΚΘΒΕ.

Το Bazaar θα λειτουργεί στα φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου, της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και της Μονής Λαζαριστών πριν από την έναρξη των παραστάσεων και κατά τη διάρκειά τους και τα συλλεκτικά είδη μπορούν να προμηθευτούν όχι μόνο οι θεατές των συγκεκριμένων παραστάσεων αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται.

 

BAZAAR

Από Τετάρτη 17/2/16 έως Κυριακή 28/2/16