Χριστούγεννα στο Εθνικό Θέατρο!

img_2395

Φέτος τα Χριστούγεννα επισκεφθείτε το Πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου και κάντε τη διαφορά στις αγορές σας. Σας περιμένουν μοναδικές και πρωτότυπες προτάσεις για δώρα μικρά και δώρα μεγάλα εμπνευσμένα από το Θέατρο, τους καλλιτέχνες και τις παραστάσεις του.

 

Στο Πωλητήριο / Shop του Εθνικού Θεάτρου, στον ανανεωμένο χώρο του Βιβλιοπωλείου, στο Κτίριο Τσίλλερ μπορείτε να αναζητήσετε αντικείμενα εμπνευσμένα από τον κόσμο του θεάτρου και ειδικότερα από το έργο σπουδαίων καλλιτεχνών – ζωγράφων, σκηνογράφων και ενδυματολόγων-  που εργάστηκαν στις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε σύγχρονες και πρωτότυπες εφαρμογές.

img_2404

Σχέδια, εικόνες και φωτογραφίες από σημαντικές παραστάσεις δίνουν πνοή τέχνης στην καθημερινότητα μας καθώς μετατρέπονται σε χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα που θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο στο Πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου και σηματοδοτούν μια νέα σχέση του Θεάτρου με το κοινό του. Μια σχέση που συνεχίζεται και όταν η αυλαία πέφτει. 

img_2379

Ειδικά για τα Χριστούγεννα, σας περιμένουν στολίδια εμπνευσμένα από μοτίβα του κτιρίου Τσίλλερ αλλά και στολίδια από υφάσματα και ανακυκλωμένα προγράμματα!

patroklos-skafidas

Και φυσικά μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στη μοναδική συλλογή μας από κοσμήματα. Υφάσματα από κοστούμια, δαντέλες, κουμπιά, τούλια και άλλα υλικά από το βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου γίνονται κοσμήματα σε μία μοναδική συλλογή. Μοναδικές δημιουργίες, έργα τέχνης, από τα εργαστήρια  του Εθνικού Θεάτρου!

 

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη – Σάββατο 15:30 – 23:30

Κυριακή 14:30 – 22:30

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Αθυρίδη, σκηνοθέτη της παράστασης "Η Αφροδίτη με Γούνα"
Επόμενο άρθροΤριήμερο σεμινάριο σύγχρονου χορού με την Κατερίνα Λιόντου στο Politheatro