Δείτε online την Gillian Anderson στο «Λεωφορείο ο Πόθος»

Το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας συνεχίζει τις διαδικτυακές του προβολές.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας National Theatre at home, όπου το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας ανεβάζει δωρεάν στο κανάλι του στο YouTube διάσημες παραστάσεις του, που έχουν παιχτεί μες στην τελευταία δεκαετία, όπως το Frankenstein του Danny Boyle το οποίο είδαμε πρόσφατα, με τους Benedict Cumberbatch και Jonny Lee Miller να εναλλάσσουν τους ρόλους του Victor Frankenstein και του Τέρατος.

Επόμενη παράσταση είναι το «Λεωφορείο ο Πόθος» του Τένεσι Ουίλιαμας με την Gillian Anderson στον ρόλο της Μπλανς Ντιμπουά - παράσταση που είχε ανέβει το 2014 στο Young Vic σε σκηνοθεσία του Benedict Andrews με τους Ben Foster και Vanessa Kirby να συμπρωταγωνιστούν με την ηθοποιό.

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει την παράσταση στο κανάλι του National Theatre στο YouTube από τις 21 Μαΐου.

Εκτός όμως από το «Λεωφορείο ο Πόθος», τρεις ακόμη παραστάσεις θα προβληθούν online: το «Barber Shop Chronicles» του Inua Ellams (στις 14 Μαΐου), η πολιτική κωμωδία «Τhis House» του James Graham (στις 28 Μαΐου) και ο «Κοριολανός» με τον Tom Hiddleston (στις 4 Ιουνίου).

Προηγούμενο άρθροΘέατρο Πορεία - Είμαστε όλοι εδώ
Επόμενο άρθροΑμοιβή σε όσους συμμετείχαν σε καλλιτεχνικές παραγωγές που προβάλλονται στο Ψηφιακό Κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση.