Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην πρακτική της μεταγλώττισης

SpirosBibilas

MAΘΗΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΚΗΝΗ

Μια ξεχωριστή σειρά μαθημάτων προστίθεται και αυτόν τον Ιανουάριο στο πρόγραμμα της Ανώτερης Δραματικής Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου-Καλαμπόκη: το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην πρακτική της Μεταγλώττισης για ξένες σειρές, κινούμενα σχέδια, σπηκάζ, ντοκιμαντέρ.

Ο έμπειρος ηθοποιός και σκηνοθέτης μεταγλωττίσεων Σπύρος Μπιμπίλας παραδίδει για 11η χρονιά μαθήματα επαγγελματικής μεταγλώττισης Πρόκειται για έναν κύκλο μαθημάτων πρακτικής εξάσκησης στην μεταγλώττιση, με σκοπό την επαφή με το στούντιο, την εξοικείωση με την τεχνική προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν εμπειρία και να μπορέσουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με αυτόν τον απαιτητικό αλλά και τόσο γοητευτικό τομέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα, η Αθηναϊκή σκηνή και ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι οι μόνοι που παρέχουν πρακτική εκπαίδευση σε αυτό τον τομέα, στα στούντιο της σχολής. Κι ενώ μέχρι σήμερα την εκπαίδευση αυτή την είχαν αποκλειστικά οι σπουδαστές της Αθηναϊκής Σκηνής, δίνεται φέτος η δυνατότητα στους ενδιαφερομένους (επαγγελματίες ηθοποιούς, σπουδαστές, ανθρώπους που ασχολούνται με το θέατρο ή και επαγγελματίες που χειρίζονται τον λόγο) να εκπαιδευτούν, να έχουν εφόδιο την εμπειρία και να αναζητήσουν εργασία στις αντίστοιχες εταιρίες παραγωγής

Για πληροφορίες το κοινό μπορεί να καλεί καθημερινά 12.00-16.00 την Αθηναϊκή Σκηνή στο 210-9222300. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στο τέλος του κύκλου μαθημάτων δίνεται πιστοποίηση εκπαίδευσης στην πρακτική της Μεταγλώττισης και του σπηκαζ από την Αθηναϊκή Σκηνή.