Ένα διαφορετικό διαγωνιστικό Φεστιβάλ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
IGORFESTIVAL 2016
27/6 – 3/7

IGOR Festival 2016

Φέτος το IGOR έρχεται να δώσει μία νέα πρόκληση στους δημιουργούς του θεάτρου. Με έμπνευση τον Ρώσο συνθέτη Igor Stravinsky που είχε πει: «Όσο περισσότερο περιορίζω το πεδίο της δραστηριότητάς μου κι όσο περισσότερα εμπόδια συσσωρεύω γύρω μου, τόσο μεγαλύτερη γίνεται η ελευθερία μου», οργανώνουμε για δεύτερη χρονιά το IGOR, ένα διαγωνιστικό Φεστιβάλ με έπαθλο 6 δωρεάν παραστάσεις στο ΜΠΙΠ.

Τα εμπόδια σήμερα για όσους ασχολούνται με το θέατρο είναι πολλά. Εμείς το βλέπουμε αλλιώς και βάζουμε «εμπόδια» στη δημιουργική διαδικασία με στόχο να την απελευθερώσουμε. Το 2015 οι δύο περιορισμοί του Φεστιβάλ ήταν μια Καταπακτή και ένα Φως. Φέτος, τα δύο στοιχεία που οδηγούν τη δημιουργικότητα είναι δύο χαρακτήρες. Η φύση των χαρακτήρων είναι ανοιχτή και είναι στην επιλογή των συμμετεχόντων.
Στο Φεστιβάλ δεν υπάρχει προεπιλογή παραστάσεων, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, αφού ο στόχος μας είναι να ανοίξουμε μια συζήτηση μεταξύ νέων δημιουργών με κοινή αφορμή και έναυσμα.
Αιτήσεις συμμετοχής θα δεχόμαστε μέχρι και τις 17/6, οι νικητές του IGORFESTIVAL κερδίζουν 6 δωρεάν παραστάσεις στο ΜΠΙΠ για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής καλέστε στο: 2130344074

Θέατρο ΜΠΙΠ
Διεύθυνση:
Αγίου Μελετίου 25 και Κυκλάδων,
Κυψέλη 11361
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]
Τηλέφωνο: 213 03 44 074