Έναρξη δραστηριοτήτων στο Politheatro performing arts

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των δραστηριοτήτων του Politheatro | performing arts για τη νέα χρονιά,  στο χώρο μας που βρίσκεται στην οδό Δημάρχου Ιωαννίδη 4. Ένας  χώρος τέχνης στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων που φιλοξενεί εδώ και ένα περίπου χρόνο πλήθος μαθημάτων, σεμιναρίων και παραστάσεων!

Η καλλιτεχνική πλατφόρμα του Politheatro συνεχίζει και φέτος τα εργαστήρια θεατρικής τέχνης (τμήματα ενηλίκων), με τις εγγραφές να έχουν ξεκινήσει ήδη

Τα εργαστήρια , που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία ήδη από το ξεκίνημα τους , συνεχίζουν τις δραστηριότητες  τους στην πόλη των Ιωαννίνων καθοδηγούμενα πάντα από έμπειρους και καταξιωμένους ηθοποιούς, σκηνοθέτες, παιδαγωγούς θεάτρου και χοροδιδάσκαλους. Οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν το μήνα Οκτώβριο. Την καλλιτεχνική διεύθυνση των εργαστηρίων έχει ο ηθοποιός & σκηνοθέτης Θοδωρής Γκόγκος .

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το Politheatro εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με μια σειρά σεμιναρίων με αφορμή την τέχνη του θεάτρου. Το πρώτο σεμινάριο της χρονιάς θα ξεκινήσει με την ενότητα του σωματικού θεάτρου σε συνεργασία με τον  Αριστοτέλη Μαγουλά (performer-ηθοποιός) σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το θέατρο είναι η αντανάκλαση της ψυχής μας

είναι η έκφραση του παιδιού που κρύβεται μέσα μας.

Το θέατρο είναι το ζωτικό ψεύδος που μας κρατάει

ζωντανούς και δημιουργικούς.

Politheatro | performing arts

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας με τους εξής τρόπους:

-τηλ. 2651022995/6955416236

-email: [email protected]

Μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα μας από το λογαριασμό μας στο Facebook : Politheatro Ioannina ή από την διεύθυνση του blog μας www.politheatro.blogspot.com

 

Προηγούμενο άρθροEαρινό φεστιβάλ | Η δυναμική του Ελληνικού Λόγου στο Θέατρο
Επόμενο άρθροΈπεσε η αυλαία για τη 18χρονη Γιορτή του Πανελλήνιου Ερασιτεχνικού Θεάτρου στη Νέα Ορεστιάδα Έβρου