Ενθουσίασε ο «Ανώνυμος Αποστολέας» στο κατάμεστο «Θέατρο ΠΚ»

Με ένα θερμό χειροκρότημα αντάμειψαν όσοι κατέκλυσαν το Θέατρο ΠΚ τους ηθοποιούς αλλά και τους συντελεστές του «Ανώνυμου Αποστολέα» ένα εξαιρετικό έργο του Γιάννη Βασιλακόπουλου με μοναδικές ερμηνείες από ηθοποιούς όπως η Μαρία Δεληκωνσταντίνου και ο Δημήτρης Τοπαλίδης υπό τη σκηνοθεσία του  Θοδωρή Κωνσταντόπουλου.

Όλοι μίλησαν για ένα θρίλερ με συναρπαστική πλοκή που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους μέχρι την τελευταία κυριολεκτικά σκηνή.

Είναι χαρακτηριστικό πώς τόσο στην πρεμιέρα της Δευτέρας όσο και την παράστασης της Τρίτης επικράτησε το αδιαχώρητο.

Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών ήταν η Ελένη Φιλίνη, ο Σπύρος Ιωάννου, ο Κώστας Πρέκας και ο τέως  Αντιδήμαρχος Άγγελος Μοσχονάς.

Η Μαρία Δεληκωνσταντίνου συστήθηκε στο ευρύ κοινό συμμετέχοντας  σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές όπως «Δικαίωση», «Μαρία η άσχημη», «Μία στιγμή, δυο ζωές», ενώ φέτος μπορούμε να την απολαύσουμε στην επιτυχημένη σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη  «4Χ4».  Φυσικά δεν απαρνιέται τη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο, με μια εξίσου αξιοσημείωτη πορεία σε πρωταγωνιστικούς ρόλους παραστάσεων που απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές.

Ο Δημήτρης Τοπαλίδης συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία σε σειρές όπως «Απαγορευμένη αγάπη», «Αίθουσα του θρόνου», «Καλημέρα ζωή», «Λάμψη», «Κλεμμένα Όνειρα», ενώ φέτος τον βλέπουμε στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Κόκκινο Νυφικό».

Έχοντας στις «αποσκευές» του σπουδαίους ρόλους και σε επιτυχημένες

θεατρικές παραστάσεις έρχεται και φέτος να μας χαρίσει μια ακόμη εξαιρετική ερμηνεία.

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ

Προηγούμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα"
Επόμενο άρθροΗ Ρόδος τιμά το Νίκο Καζαντζάκη