243

Ανώνυμος Αποστολέας

Συγγραφέας: Γιάννης Βασιλακόπουλος
Σκηνοθέτης: Θοδωρής Κωνσταντόπουλος
Ερμηνεύουν: Μαρία Δεληκωνσταντίνου, Δημήτρης Τοπαλίδης,  Νίκος Καραγιώργης, Βαγγέλης Πυρινής, Δήμητρα Στάικου

Περιγραφή

Ένας «Ανώνυμος Αποστολέας» φέρνει φέτος το χειμώνα στη σκηνή του Θεάτρου ΠΚ δύο εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς όπως η Μαρία Δεληκωνσταντίνου και ο Δημήτρης Τοπαλίδης.

Περισσότερα

Γίνονται ήρωες σε ένα θρίλερ με συναρπαστική πλοκή και αναπάντεχες εξελίξεις, που στέλνει πολλά μηνύματα προς δεκάδες αποδέκτες, κάνοντας συνειρμούς, που πιθανόν να οδηγούν σε πραγματικά γεγονότα…

Η Μαρία Δεληκωνσταντίνου συστήθηκε στο ευρύ κοινό συμμετέχοντας  σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές όπως «Δικαίωση», «Μαρία η άσχημη», «Μία στιγμή, δυο ζωές», ενώ φέτος μπορούμε να την απολαύσουμε στην επιτυχημένη σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη  «4Χ4».  Φυσικά δεν απαρνιέται τη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο, με μια εξίσου αξιοσημείωτη πορεία σε πρωταγωνιστικούς ρόλους παραστάσεων που απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές.

Γνώριμη φιγούρα και ο Δημήτρης Τοπαλίδης από τη συμμετοχή του σε σειρές όπως «Απαγορευμένη αγάπη», «Αίθουσα του θρόνου», «Καλημέρα ζωή», «Λάμψη», «Κλεμμένα Όνειρα», ενώ φέτος τον βλέπουμε στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Κόκκινο Νυφικό». Παράλληλα οι ρόλοι του σε θεατρικές παραστάσεις τα τελευταία χρόνια έχουν αποσπάσει θετικά σχόλια και αναμένεται και φέτος να επιβεβαιώσει όσους μιλούν για ένα ταλέντο στην υποκριτική.

Όσο για το ποιος είναι ο «Ανώνυμος Αποστολέας» , το εξαιρετικό νέο έργο του Γιάννη Βασιλακόπουλου, η απάντηση επί σκηνής από τις 13 Νοεμβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 20 παραστάσεις, στο Θέατρο ΠΚ!

Βοηθός σκηνοθέτη: Δήμητρα Παρασκευοπούλου

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

ΠΚ

από 13/11
Κασομούλη 30 και Ρενέ Πυώ 2, Νέος Κόσμος
Τηλ: 2109011677 Email: info@pktheater.gr Website: www.pktheater.gr/

Πληροφορίες: 2109011677

Ημέρες & Ώρες
Δ 21:15
Τ 21:15
Τ
Π
Π
Σ
Κ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ