Επίσημη πρεμιέρα για «Το αγόρι με τη βαλίτσα»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το αγόρι με τη βαλίτσα» του Μάικ Κένι στο θέατρο Κάππα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Η σκηνοθεσία της παράστασης φέρει την υπογραφή του σκιοπαίκτη και σκηνοθέτη Ηλία Καρελλά ενώ την κίνηση επιμελήθηκε η Αντιγόνη Γύρα. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του αγοριού ενσαρκώνει ο Δημήτρης Μακαλιάς ενώ τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει ζωντανά στη σκηνή η Αρετή Κετιμέ.

Η Ξένια Καλογεροπούλου, η οποία έχει μεταφράσει και διασκευάσει το υπέροχο αυτό έργο, έδωσε το παρόν στο κατάμεστο θέατρο Κάππα. Παρευρέθηκαν, επίσης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Αρζόγλου,  η Νάντια Κοντογεώργη, η Αντιγόνη Ψυχράμη, ο Μίνως Θεοχάρης, η Λίνα Σακκά, η Άννα Μενενάκου, η Ξανθή Γεωργίου, ο Ευάγγελος Μπουντούνης, η Μάρω Ραζή, οι String Demons, ο Σπύρος Χαλβατζής, εκπρόσωποι από τους Γιατρούς του Κόσμου Ελλάδας, η γυναικεία ορχήστρα Smyrna και πολλοί άλλοι.

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ

Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο ερμηνέιας τραγουδιού από τον Παναγιώτη Μάργαρη
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη με το stand up comedian Σίλα Σεραφείμ για την παράσταση «Η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους – Αλλιώς»