Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Miss Julia» στο Θέατρο ΠΚ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Miss Julia» στο Θέατρο ΠΚ, σε σκηνοθεσία του Εμμάνουελ Μανιού και μετάφραση της Δήμητρας Ζακυνθηνού. Πολλοί δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, άνθρωποι της τέχνης και του θεάτρου έδωσαν το παρόν και χειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές  Έλενα Θωμοπούλου, Νικόλα Μακρή και Βαλίσια Βύζα, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στην σκηνή.

Αιχμηρές ατάκες, ρομαντισμός και ουτοπία, ξετυλίχτηκαν στη σκηνή μέσα από τις δυνατές ερμηνείες των πρωταγωνιστών, προσφέροντας στο κοινό, προβληματισμό και συγκίνηση, ταξιδεύοντας το στο 1950 ανάμεσα σε έργα τέχνης και ρετρό μουσικές.

Το “Miss Julia”, το κλασικό και διαχρονικό έργο του Στρίντμπεργκ, αναγεννιέται σε μία έπαυλη στην αγγλική εξοχή του 1950. Η Τζούλια και ο Ζαν, καταδικασμένα διχασμένοι, ζουν την ιστορία τους με πάθος και ουτοπισμό και μας παρουσιάζουν την πάλη των τάξεων, την μάχη των φύλων, και τις ακλόνητες ηθικές αξίες με επίκαιρο τρόπο.

Τα υπέροχα έργα 8 Ελληνίδων ζωγράφων με την επιμέλεια της ζωγράφου Ιωάννας Καφίδα, πλαισιώνουν το σκηνικό κάθε παράστασης καλώντας μας σε μια διπλή ανάγνωση του έργου.

Την παραγωγή της παράστασης επιμελείται η AbyssΟn Productions και η Γεωργία Σαραντοπούλου.

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ

Προηγούμενο άρθροΑκρόαση για την παράσταση "Οι εύθυμες κυράδες του Ουίνδσορ" στο «Χώρος τέχνης Ασωμάτων»
Επόμενο άρθροΣυνάντηση της Διοίκησης και Διεύθυνσης του ΚΘΒΕ με την Προϊσταμένη του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη