Αρχική Νέα Επισκεφτήκαμε το The Christmas Factory!

Επισκεφτήκαμε το The Christmas Factory!

The Christmas Factory, το χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης, επέστρεψε για ακόμη μια χρονιά, στην Αθήνα για να μας χαρίσει στιγμές μαγείας και να αναβιώσει το πνεύμα των Χριστουγέννων στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Έτσι, μετά από δύο χρόνια, επιδιώξαμε να το επισκεφτούμε και εμείς, έχοντας τόση χαρά, με την ελπίδα ότι, παρόλα τα μέτρα προστασίας από τον Covid, θα νιώσουμε την μαγεία των Χριστουγέννων.

Μας υποδέχτηκε, ο Άγιος Βασίλης στο Santa’s Factory, όπου τον γνωρίσαμε, βγάλαμε φωτογραφίες & φυσικά προσπάθησε να μας πείσει πως σε αυτές οι γιορτές θα γίνουν πραγματικότητα, τα όνειρα μας. Επιπλέον στο εργαστήρι της κυρά Βασίλαινας γράψαμε γράμμα μας και του το δώσαμε προσωπικά! Δεν παραλείψαμε να επιστεφτούμε τη Σχολή Ταχυδακτυλουργίας, το Εργαστήρι Κατασκευής όπου φτιάξαμε διάφορες δημιουργίες, τις οποίες και πήραμε μαζί μας, το Εργαστήρι Κονκάρδας και, τέλος, το κλασικό Εργαστήριο Face-painting όπου ένα πολύ ευγενικό ζωτικό, μας ζωγράφισε το πρόσωπο με αβλαβή, οικολογικά χρώματα.

Η αγαπημένη συνήθεια μικρών & μεγάλων είναι φυσικά οι γλυκές απολαύσεις. Στο Christmas Factory δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το Sweet Factory, έτσι και εμείς δεν παραλείψαμε να το επισκεφτούμε και να γευτούμε τις δεκάδες επιλογές γλυκών εδεσμάτων όπως σοκολάτες, κρέπες, χωνάκια πραλίνας και υπέροχα γλυκά ποπ-κορν.

Στον ίδιο χώρο, στην πολύ όμορφα στολισμένη αυλή της Τεχνόπολης, βρήκαμε το ονειρικό carousel, τα αυτοκινητάκια, την πιο λαμπερή ρόδα της Αθήνας, το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης και πάρα πολλά παιχνίδια.

Μετά από τόσο παιχνίδι, προμηθευτήκαμε τα δώρα μας σε μια όμορφη υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, στην οποία βρήκαμε πολλά παιχνίδια, ζαχαρωτά, αναμνηστικά, γούρια και, φυσικά, δώρα για τους πολύ αγαπημένους μας. Επισκεφτήκαμε, επίσης, καταστήματα εστίασης με γλυκά εδέσματα, hot dogs, σουβλάκια και pizza για να αναπληρώσουμε την ενέργεια που ξοδέψαμε αλλά τα και εμπορικά καταστήματα με κάθε λογής προτάσεις που καλύψαν κάθε επιθυμία και ανάγκη μας.

Το The Christmas Factory κάλυψε με ασφάλεια, κάθε ανάγκη μικρών και μεγάλων για τις γιορτινές μέρες και σας προτείνουμε να το επισκεφτείτε κι εσείς!

Περισσότερες πληροφορίες: Εδώ

Προηγούμενο άρθροThe Christmas Factory ανοίγει τις πόρτες του
Επόμενο άρθροΕπικοινωνία του Πολιτισμού | Masterclass 22 ωρών με τον Άρη Ασπρούλη