Εργαστήρι Θεατρικής & Σωματικής Έκφρασης από τη Συμμορία του Ήλιου και τη Μελίνα Σκούφου

«Ελάτε να δημιουργήσουμε παρέα»

Η σκηνοθέτις  Μελίνα Σκούφου προσκαλεί ανθρώπους όλων των ηλικιών στη Συμμορία του Ήλιου, το εργαστήρι Θεατρικής & Σωματικής Έκφρασης.

Έναρξη μαθημάτων Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

*** το πρώτο μάθημα δωρεάν για όλους.

Το φετινό πρόγραμμα της καλλιτεχνικής Συμμορίας περιλαμβάνει:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*Τμήματα θεατρικής έκφρασης, για όσους θέλουν να εξελίξουν τις εκφραστικές τους δεξιότητες, μέσω του αυτοσχεδιασμού και θεατρικών ασκήσεων,

*Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ενηλίκων για αυτούς που επιθυμούν να εξασκηθούν σε θεατρικούς ρόλους και να συμμετέχουν στο ανέβασμα μιας παράστασης,

*Θεατρική ομάδα για παιδιά 6-12 ετών

και

*Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά 4-7 ετών.

Σύντομα θα ανακοινωθεί εργαστήριο θεάτρου της επινόησης και σωματικού θεάτρου για νέους επαγγελματίες, οι οποίοι θα ήθελαν να εμπλουτίσουν τις πρακτικές γνώσεις τους.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Μελίνα Σκούφου από το 2010 ως σήμερα, έχει αποκτήσει πολυετή εμπειρία στο συντονισμό ομάδων, στην επιμόρφωση και εκπαίδευση, έχοντας διεξάγει πολλά σεμινάρια και εργαστήρια για παιδιάενήλικες και επαγγελματίες και ομάδες ειδικού πληθυσμού, παράλληλα με τη σκηνοθετική της δράση.

Η Συμμορία του Ήλιου ιδρύθηκε από τη Μελίνα Σκούφου και λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2012, στην όμορφη γειτονιά των Άνω Πετραλώνων, στην οδό Δημοφώντος 136.

Περισσότερες πληροφορίες

θα βρείτε στο site: symmoriatouiliou.gr

& στο τηλ 697 4828873

Προηγούμενο άρθροΘεατρικό Εργαστήρι για Ενήλικες στο Studio Μαυρομιχάλη
Επόμενο άρθροΜαθήματα Υποκριτικής και Αυτοσχεδιασμού με την ηθοποιό Ηλιάνα Μαυρομάτη