Εργαστήρι υποκριτικής του Θεάτρου Εταιρότητα

Το Θέατρο Εταιρότητα έχει και φέτος την χαρά να οργανώνει το ετήσιο Θεατρικό Εργαστήρι Εταιρότητα, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θωμά Βελισσάρη.

Βασιζόμενο στη σαφή φιλοσοφία καθώς και στην γενικότερη αισθητική πορεία που ακολουθεί το Θέατρο Εταιρότητα (πρώην Ακτίς Αελίου) εδώ και 17 συναπτά έτη, ξεκινά άλλη μια διδακτική-καλλιτεχνική χρονιά ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με φρεσκάδα και όρεξη σε νέες εγκαταστάσεις, όπου έχει την χαρά να φιλοξενείται.

Τα μαθήματα του Θεατρικού Εργαστηρίου καθώς και όλων των σεμιναρίων και διαλέξεων του Θεάτρου Εταιρότητα θα στεγάζονται για την χρονιά 2017-2018 στους κόλπους της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής- Σύγχρονο Θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος (link), Εγνατίας 45 στην Θεσσαλονίκη.

Στόχος του Εργαστηρίου Υποκριτικής είναι οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με την τέχνη του Θεάτρου γενικότερα και να αποκτήσουν μια ευρεία αντίληψη του θεάτρου επί σκηνής. Επαφή με την υποκριτική, την κίνηση, τον χορό, το θεατρικό τραγούδι και, κατά προέκταση, της ύπαρξής μας μέσα σ' αυτήν την διαδικασία.

Στα πλαίσια του εργαστηρίου θα ακολουθήσουν διαλέξεις, σεμινάρια, masterclasses από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου.

Για να θυμηθούμε λίγες στιγμές δημιουργίας και συνύπαρξης...

Εργαστήρια Υποκριτικής 2015 (video)

Εργαστήρια Υποκριτικής 2016-2017 (video)

"Το θέατρο είναι ο μόνος τόπος όπου ο καημένος ο άνθρωπος μπορεί να γίνει για λίγες ώρες Θεός",

είπε ο Πώλ Κλωντέλ. Εμείς είμαστε ελεύθεροι να δώσουμε, ο καθένας χωριστά, τη δική του ερμηνεία. Σε έναν "κοινό τόπο συνάντησης".

 

Σας περιμένουμε για άλλη μια υπέροχη συνάντηση!

Θα δοθούν 2 ανοικτά μαθήματα Τρίτη 3 Οκτωβρίου στις 18:00μμ & Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 12:00πμ.

Θα χαρούμε να σας δούμε!

Ενημερωθείτε: 

Εγνατίας 45, 3ος όροφος / Τ 2310-530660

Υπεύθυνη επικοινωνίας Εργαστηρίου 6985856479

Facebook @theatro.eterotita