Εργαστήρια προετοιμασίας για Καλλιτεχνικά Γυμνάσια!

Οι εγγραφές στα διαδικτυακά μας μαθήματα συνεχίζονται!

Η ομάδα του Mimi & Mou, έπειτα από μια χρονιά όπου οι μαθητές/τριες της είχαν 100% επιτυχία στην εισαγωγή τους στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια, συνεχίζει και φέτος την προετοιμασία με διαδικτυακά μαθήματα, ώστε να εξασφαλίσουν για άλλη μια χρονιά την επιτυχία τους.

Τα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια και Λύκεια προσφέρουν μία μοναδική ευκαιρία στους μαθητές και στις μαθήτριες που αγαπάνε το θέατρο, τον κινηματογράφο και τα εικαστικά να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους, ενθαρρύνοντας την προσωπική και καλλιτεχνική έκφρασή τους.

Μέσα από τα μαθήματα και τις καλλιτεχνικές ασκήσεις του Mimi & Mou, τα παιδιά προετοιμάζονται για τις απαιτήσεις των εισαγωγικών εξετάσεων με τρόπο που τα ενθαρρύνει να ενισχύσουν τα εκφραστικά τους μέσα και να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο τις δεξιότητές, την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή τους. Έτσι, μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις χωρίς άγχος, αλλά και να απολαύσουν και να επωφεληθούν στο μέγιστο βαθμό από τη διαδικασία της προετοιμασίας.

Κατεύθυνση Θέατρο & Κινηματογράφος •

Οι μαθητές/τριες συμμετέχουν σε ασκήσεις θεατρικής έκφρασης σε ομάδα, προετοιμάζονται στον αυτοσχεδιασμό και στην απόδοση μικρού λογοτεχνικού κειμένου ή ποιήματος και καλλιεργούν τη δεξιότητα της δημιουργίας κινηματογραφικού σεναρίου.

Κατεύθυνση Καλές Τέχνες (Εικαστικά) •

Οι μαθητές/τριες εκπαιδεύονται στα ακόλουθα: Σχέδιο, προοπτική, σύνθεση, σχεδιαστικές λύσεις και τεχνικές. Χρώμα, χρωματικές ασκήσεις. Μελέτη, ανάλυση και εικαστική ανάπτυξη συγκεκριμένου θέματος. Προσομοίωση σε συνθήκες εξετάσεων.

Η διεξαγωγή των μαθημάτων γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο καθηγητή/τρια της κάθε κατεύθυνσης, σε μέρες και ώρες που να βολεύουν τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο mimiandmou.com

Στοιχεία επικοινωνίας: 6977800278, 6977257327 | [email protected]